Megszereztük a 2015-ös KDNP-falinaptárat!

De nem csak a kereszténydemokratát: Megmutatjuk a gyurcsányos, novákos, orbános kalendáriumot is!

Megvásárolta már a falinaptárát 2015-re? Sebaj, akkor most kap hozzá egy virtuális verziót is.

Komoly feladatra vállalkoztunk már az év legelején: úgy döntöttünk, hogy kiszeltündei magasságokba emelkedve beszállunk a naptárbizniszbe. Önnek csak annyi a dolga, hogy végigböngészi a kínálatot, és kiválasztja az önnek leginkább tetszőt. Még fizetnie sem kell. Jöjjenek a 2015-ös év legmenőbb falinaptárai! Ha valamelyik megtetszik, katt a képre és irány a nyomtató!

1. Orbán Viktor objektumokat ad át – tartalmas képes naptár a közelmúltban felavatott létesítményekkel. Díszes ünnepségek! Fehér köpeny, kenőolaj, munkavédelmi baseballsapka! Érdemes lecsapni a kiadványra, hisz legközelebb a 2018-as kampány után jelenik meg.

2. Novák Előd ciklusnaptára fehér nők számára – az igazán hasznos kalendáriumban a családalapításra vágyó, világos bőrszínnel (színkomponensek: RGB 255, 255, 255) rendelkező magyar állampolgárságú nők bejelölhetik a fogamzásra alkalmas napokat. Már készül a letölthető online verzió, peteérés-emlékeztető funkcióval!

3. Gyurcsány Ferenc foglalkozástár – az egyes hónapokhoz tartozó művészi fotókon megtekinthető, mennyi gyönyörű szakma van, amelyben az egykori miniszterelnök hasznosabban tevékenykedhetne, mint a politikai pályán.

4. Egymillióan 2015-ért falinaptár – hiánypótló kellék, amely nem hiányozhat egyetlen demonstráló otthonából sem! Jelölje be ügyesen a tüntetésdátumokat!

5. KDNP-öröknaptár – ha ön Harrach Péter tanításai szerint éli életét, ha szabadidejében Semjén Zsoltárokat énekel, akkor ezt a páratlan naptárat önnek találták ki.

Címkék: KDNPfalinaptár