Ön egyet ért a Szabadság téri tüntetőkkel?

Kedd hajnalban tüntetők törtek be az MTV székházába, ahol több tízmilliós kárt okoztak, a rendőrség reggelre kiszorította őket az épületből. Rendőrautókat gyújtottak fel, számítógépeket raboltak. 102 rendőr sérült meg, egyikükön koponyaműtétet hajtottak végre.

Újraindította adását kedden reggel a Magyar Televízió, amelynek Szabadság téri székházába az éjszakai, hajnali órákban a miniszterelnök és a kormány ellen tüntetők tömege tört be. Az első becslések szerint a kár összege elérheti a több tízmillió forintot.
A közszolgálati televízió egyes és kettes csatornájának sugárzása 1 óra 20 perckor szűnt meg. Holub Katalin szóvivő a képernyők elsötétüléséről az MTI-nek akkor elmondta: a hírigazgató arra kérte a kollégákat, hogy mivel lehetetlenné vált a műsorkészítés, állítsák le az adást, és hagyják el az épületet.

A tüntetők több autót felborítottak és felgyújtottak a Szabadság téren és szembeszálltak a rendőrökkel is, megdobálták őket. Számos sérültről is érkezett hír – rendőrök és demonstrálók vegyesen.

Címkék: Bemondó cikk