20050824

Csúcskategóriák LUXUSLAKÁS. E kategória nem helyhez kötött, akár egy nem túl népszerű külső fővárosi kerületben is kialakítható. Lényege, hogy az átlagosnál jóval nagyobb belső tere, vagy kisebb, de különleges belső kialakítása legyen. A lakás alapterülete legalább 70-90 négyzetméteres, elvárás a két fürdőszoba, a két hálószoba és a tágas nappali is. A luxushoz csak a legjobb [...]

Csúcskategóriák

LUXUSLAKÁS. E kategória nem helyhez kötött, akár egy nem túl népszerű külső fővárosi kerületben is kialakítható. Lényege, hogy az átlagosnál jóval nagyobb belső tere, vagy kisebb, de különleges belső kialakítása legyen. A lakás alapterülete legalább 70-90 négyzetméteres, elvárás a két fürdőszoba, a két hálószoba és a tágas nappali is. A luxushoz csak a legjobb minőségű burkolóanyagok használatosak és számos extra (konyhai, fürdőszobai csodamasinák sora) kényezteti a tulajdonost, akinek ingatlana összhatásában fényűző életmódot sugall.

PENTHOUSE LAKÁS. Az épületek legfelső szintjén elhelyezkedő, nagy területű, körpanorámás lakás, amelynek a falai a parádésabb panoráma érdekében gyakran üvegből készülnek. Nagyméretű teraszkaréj veszi körül, szerves kiegészítéseként a falak közötti térnek.

LOFTLAKÁS. Olyan hatalmas méretű és egyterű lakás, amelyet régi ipari csarnokokból, raktárakból vagy például malmokból alakítanak ki, és ahová az ipari liftek adott esetben a tulajdonos autóját és motorját is felszállítják. Sokáig a művészek privilégiuma volt, de a mai, luxus módon kialakított loft jobbára a másként gondolkodó, a szabadság után vágyó tehetősebb réteg lakhatási formája.

Címkék: Adatbánya