Amber Heard a semmi közepén él a sivatagban

Nem egy túl nyüzsgő várost választott magának otthonául.
Kapcsolódó cikkek

Rengeteg bizarr részletet tudhatunk meg Johnny Depp és Amber Heard nagy figyelemmel követett botrányos tárgyalássorozatán, itt derült ki többek közt az is, hogy a színésznő a kaliforniai Yucca Valley sivatagi városában él, írja a Dirt.

Ez azért is volt meglepő információ, mert ez a húszezres lakosú város gyakorlatilag a semmi közepén található, és még a legközelebbi nagyváros is több tíz kilométerre van innen.

A lap utána járt, pontosan melyik ingatlanban élhet Amber Heard, és kitartó kutatómunkával sikerült is megtalálniuk az otthonát, ami hivatalosan egy vagyonkezelő tulajdonában áll.

Ez utóbbi 570 ezer dollárért vásárolta meg a házat még 2019-ben, ami utólag óriási húzásnak bizonyult, hiszen a koronavírus-járvány kirobbanását követően a sivatagi ingatlanok ára az egekbe szökött.

Amber Heard otthonát 2015-ben építették, három beállós garázzsal együtt. A körülbelül 230 négyzetméteres villa teljesen beleolvad a környezetbe, belülről viszont egyáltalán nem luxus kategória, nem tartozik hozzá a hírességek által kedvelt medence vagy spa részleg sem.

A színésznő házáról itt találsz fotókat.

Kapcsolódó
Mégis ki ez a színésznő, akit többet látunk saját bírósági szappanoperájában, mint a filmvásznon?
Kis szünetekkel lassan öt éve zajlik Johnny Depp és volt felesége szappanoperája, amely jelenleg a sokadik évadnál tart. Ráadásul a női főszereplőt eddig többet láttuk tárgyalótermi fotókon, mint a vásznon. Mégis kicsoda Amber Heard?