Új családi otthonok az agglomerációban (x)

Nem csoda, ha egy család, pláne, kisgyermekekkel, az addigi fővárosi életét szeretné egy csendesebb, nyugodt környezetre cserélni. Mivel ez az igény rendszeresen jelentkezik, így a főváros 12-20-30 km-es körzetében gomba mód szaporodnak az új építésű családi házak és lakóparkok.

Megfigyelhető, hogy ezek az ingatlanok lokációtól függetlenül elég hasonlóak, gyakori az amerikai konyhás nappali, mérettől függően 2, 3 vagy 4 hálószobásak a házak. Ha önálló családi házat találunk, azok általában nagyobb méretű kerttel és gyakran saját garázzsal rendelkeznek. Elterjedt azonban az ikerházak építése, hiszen a kivitelező így egy telken két ingatlant is felépíthet, ez azonban legtöbbször a kert/udvar kárára válik, hiszen jóval kevesebb beépítetlen terület marad, valamit legtöbbször garázs nem épül, jó esetben egy kocsibeállónak terveznek helyet, de sokszor sajnos még azt sem.

Érdemes a saját lehetőségeink tudatában feltérképezni a különböző részeket az agglomeráción belül, hiszen az autópályák közelsége, a természeti adottságok, a légszennyezés erősen befolyásolják a négyzetméterárakat. Nem ritka, hogy egyes területeken ugyanaz az az alapterületű ház 30-40%-kal is drágább áron van meghirdetve, mint a kevésbé felkapott településeken.

Válogattunk a jelenleg elérhető projektek között és elhoztuk a kedvenceinket:

Ikerházak Nagykovácsiban

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+csaladi-haz+nagykovacsi/5708846

Két azonos méretű és elrendezésű házat kínálnak eladásra Nagykovácsiban. Mindkét ház 111 m2 alapterület 15 m2 terasszal. 4 hálószoba és 2 fürdőszoba került kialakításra, az egyik fürdőkáddal, a másik zuhanyzóval. A nagy ablakok és a kellemes, neutrális színek igazán hívogatóvá teszik a házakat.

Önálló ház Gyömrőn

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+csaladi-haz+gyomro/6372724

Ez a ház méretével kicsit kilóg a kínálatból, mivel csak 2 hálószobás, összesen 85 m2 alapterülettel, ennek köszönhetőén viszont a vételára is kedvezőbb. Az alaprajz ideális, hiszen a két hálószoba a ház két ellentétes végében helyezkedik el, valamint van még egy félszoba is, ami akár dolgozószobának, akár gardróbnak berendezhető.

Gödi sorház két kocsibeállóval

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+sorhaz+god+felsogod/6370093

Göd igen kedveltté vált az elmúlt években, Dunakeszi után nagyon népszerű hely azok körében, akik a nyugalmat keresik, de nem szeretnének túl messzire költözni a belvárostól. Itt épül ez a 4 lakásos sorház, ami szintén népszerű megoldás az agglomerációban. Azoknak, akik nem szeretnének vesződni a túl nagy kertből fakadó feladatokkal, de azért vágynak némi helyre, ahová kiülhetnek relaxálni vagy sütögetni a barátokkal, családdal, azoknak egy sorházi lakás tökéletes választás. A hirdetésben szereplő lakás viszonylag nagy méretű és két kocsibeálló is tartozik hozzá. A lakás 3+1 félszobás, belső kétszintes, dupla komfortos, az átadás 2019 nyarára várható.

Címkék: költözzbe.hu