Gigantikus birtokok és tanyák (x)

Magyarország vidéki területein rengeteg elképesztő természeti adottságokkal rendelkező birtok és tanya található, ahol komplett gazdaságot lehet üzemeltetni, hiszen sokukhoz saját tó, erdő is tartozik, a külvilágtól pedig teljesen elzárva, nyugodtan élhetünk.

Álomvölgy tanya, Rád

Budapesttől mindössze 1 órányira, még Pest megyében található az Álomvölgy tanya, amit most eladásra kínálnak. A 9,5 hektárnyi területen szilva és diófák, legelő és lucernás is van, egy 100 m2-es lakóépület, valamint két vendégház is épült. A tanya nem csak mezőgazdasági tevékenységre és lakhatásra alkalmas, hanem különböző szabadidős szolgáltatások nyújtására is. Rendszeresen tartanak lovagoltatást, csoportokat is lehet fogadni.

Családi birtok Szentbékkállán

A Káli medence, a Balaton egy legszebb és mostanában igen felkapott részén vált eladóvá ez a fantasztikus, 35 hektáros családi birtok. A központi ház 220 m2-es, ezen kívül két vendégház, medence és egyéb melléképületek, például lóistállók is tartoznak a birtokhoz. Igazi értéke azonban nem ezekben rejlik, hanem a hatalmas területen fekvő csodálatos természeti adottságokban. 100 éves tölgyfák és a méltán híres Kőtenger kistestvére: a kis Kőtenger is itt található, amelynek eszmei értéke felbecsülhetetlen.

Luxus birtok magántóval Tordason

Szintén Budapesttől nem túl messze épült 2010-ben ez az egyedülálló luxus családi birtok Tordason, Fejér megyében. A majdnem 600 m2-es ház praktikus elosztásának köszönhetően több generáció kényelmes együttélésére is tökéletesen megfelel, csak a nappali 64 m2-es. Igazi kuriózum, hogy a ház a birtokon található 30 000 m2-es saját tó partjára épült, amin wakeboard pálya is található.

Különleges hangulat Zselickislakon

Kaposvártól nem messze, 11 ha területen kínálják eladásra ezt az egyedi stílusban épült, ízléses családi házat. A ház kívül-belül őrzi a parasztházas jelleget, a fedett teraszról pedig gyönyörű panoráma tárul elénk.

Címkék: költözzbe.hu