Vadiúj színben jöhet az új iPhone

Források szerint a rozéaranynál rezesebb, pirosas beütésű aranyszínben is választható lesz az iPhone 8, amit egyelőre "Blush Gold" néven emlegetnek.
Kapcsolódó cikkek

Már szinte minden hétre jut egy újabb pletyka az ősszel megjelenő jubilumi iPhone-nal kapcsolatban, most éppen a telefon színeiről. Eddig azt lehetett hallani, hogy három árnyalatban (fekete, ezüst, arany) lesz kapható a csúcsmobil, de a legfrissebb infók szerint ezeken felül egy teljesen új arany festést is tervezhet az Apple.

Az egyik hírhedt szivárogtató, Benjamin Geskin tette közzé a Twitteren, hogy az iPhone 8-cal debütálhat a „Blush Gold” nevű árnyalat, ami a pinkesebb rozéaranynál teltebb, pirosba hajló rézaranynak tűnik a képek alapján. Geskinen kívül a kínai Weibo nevű közösségi oldalon is erről beszélt egy kommentelő, ahonnan korábban már több alkalommal is szárnyra kaptak hiteles információk.

A Blush Gold egyelőre csak a szín kódneve lehet, lehetséges, hogy végül más néven jelentik be ősszel. Ahogy hétvégén is írtuk, az Apple a korábbi hírekkel ellenben nem kési le a szeptemberi bemutatót a KGI Securities elemzője szerint, és megvillantja az iPhone 7s és 7s Plus változatokat is.

Újabb érdekes infók érkeztek az iPhone 8-ról
A megjelenésről, az elérhető színekről, és meglehetősen költséges extra funkciókról szólnak az előrejelzések.