Sosem volt még ilyen jó várat védeni

Esős, hideg hétvége jön, ilyenkor inkább a fűtött szobában érdemes kalandozni. Ehhez viszont találtunk egy kiváló mobilos játékot.

Várvédős, vagy lövegtornyos játékkal már lassan tele a padlás, ezért nagyon meg kell becsülni azokat, amik változatosságukkal, és a bennük rejlő folyamatos feldedezési lehetőségekkel kitűnnek a tömegből. A Grow Castle ilyen, és leginkább azért ajánljuk nagyon jó szívvel, mert a kifejezetten sokrétű eszköztára miatt biztosan sokáig nem un rá, aki egyszer belekezdett.

Az alapfelállás persze nagyjából ismerős a többi hasonló játékból: adott egy vár, amit folyamatos hullámokban ellenségek támadnak meg, ezért fejlesztenünk kell a védelmet, valamint egyre több olyan védőt kell betelepítenünk, akik elhárítják az ostromlókat.

A Grow Castle extrája az, hogy van legalább egy tucat extrája.

Nézzük, mi mindent lehet csinálni a játékban, mert a lehetőségek egyáltalán nem állnak meg ott, hogy legyünk minden körben erősebbek, mert a támadók is azok lesznek.

Ebből is látható, hogy hihetetlen sokrétű játékról van szó, ami közben cuki grafikájával enyhíti a komolyságot. A belső tesztünk végére egyértelművé vált, hogy a Grow Castle menthetetlenül addiktív, szóval érdemes mindenkinek kipróbálni. Ráadásul ingyenes, és bár felajánl játékon belüli vásárlási lehetőségeket, a tapasztalat szerint enélkül is nagyszerű ütemben lehet haladni előre.

A Grow Castle ingyenesen letölthető Android rendszerre és iPhone / iPad tulajdonosoknak is.