Kövesd velünk élőben az új iPhone bejelentését!

Élő Facebook-videóban beszéljük ki az Apple mai bejelentéseit. iPhone 7, vagy nem iPhone 7? Tud majd repülni és hiperűrugrani az új telefon? Lesz még valami meglepetés? Nézd velünk és kommentelj te is!

Az Apple helyi idő szerint délelőtt 10, magyar időre átszámítva este 7 órakor mutat be valamit. Szinte biztos, hogy egy új iPhone lesz az, de… Tényleg? És ha igen, tényleg iPhone 7 lesz a neve? És mit tud majd? Lesz benne duál kamera, ahogy a pletykák állították? Aztán vajon most kapunk-e a klasszikus Apple-bejelentések hagyománya szerint “…és még valami”-t? Úgy döntöttünk, hogy nem bírjuk ezeket az izgalmakat remegő kézzel szerkrendszerbe gépelni, ezért inkább leülünk kettesben, és közvetítjük az Apple saját élő közvetítését.

Szóval, este 7 előtt néhány perccel eme bekezdés alatt megjelenik a 24.hu Facebook oldalának élő videós közvetítése, benne pedig 1 darab Balage és 1 darab BZ. Lehet minket nézni itt a cikkben, de akinek úgy kényelmesebb, követheti az élő videót a Facebookon is. És tessék szépen kommentelni, kommentelni, kommentelni, várjuk az Apple-imádók és az iPhone-gyűlölők véleményeit egyaránt.

Közben találtunk YouTube-os hivatalos streamet az Apple eseményéhez. A legjobb innentől az, ha együtt nézitek a kettőt.