Csak hajlított kijelzős változat készül a Galaxy Note 7-ből

Ha a hajlított a menő, akkor a Samsung minek gyártana hagyományos kijelzőset?

A Galaxy Note 7 kapcsán számos pletyka napvilágot látott, de ezekből csak egyetlen egy vált valóra, mégpedig az, hogy a Galaxy Note 5 után nem a 6, hanem a 7 jön, mert így jobban kiadja a párhuzamosság a Galaxy S7-tel. Na jó, meg az iPhone 7-tel is, bár errő nem nagyon beszél a Samsung.

Érdekessége az érkező eszköznek, hogy a The Korea Herald értesülései szerint a cég már nem is akar normál kijelzős Note-ot, hanem csak a hajlítottat, ami annyiban nem újdonság, hogy már a Note 4, a Galaxy S6, és a Galaxy S7-ből is láthattunk “edge” kivitelt, ami a cég szerint azért jó, mert nagyon menőn néz ki. És ebben van némi igazság, mert míg a hagyományos kinézetet már régen megszokta a szemünk, míg a lekerekített kijelző még mindig újdonságként hat, és valóban jó ránézni.

Forrás: gsmarena

Sőt, az S6 edge megjelenésekor kiderült, a Samsung erősen alábecsülte a keresletet, és egyszerűen nem tudott hirtelen annyi lekerekített kijelzős készüléket szállítani, amennyit a piac felszippantott volna. Természetesen tanultak belőle, és a Note 7-nél elvileg már nem fordulhat elő ilyesmi. Egyébként pedig ha valaki egy Samsung csúcskütyüt vásárol hajlított kijelzővel, akkor valószínűleg nem nagyon érdekli, hogy abból már nincs hagyományos kinézetű, csak hajlított.