Új képernyősökkel fiatalít az ATV

Újabb, fiatalabb célcsoportok irányába szeretne nyitni az ATV, ennek érdekében új képernyősei is a fiatalabb korosztályt képviselik.

A nézők elsőként az időjárás-jelentésben találkozhatnak az új tévés arcokkal, Gyurácz Eszterrel és Gesztesi Mátéval.

Gesztesi Máté neve ismerős lehet a tévénézők számára, nem csak azért, mert a bulvármédiából tudható, hogy ő Gesztesi Károly színész fia, hanem mert már számos műsorban, napi és heti sorozatban is szerepelt az elmúlt években, és egy forgatókönyv-fejlesztő cég egyik vezető írójaként és dolgozik. A fiatal színész-műsorvezető televíziós és színházi elfoglaltságai mellett jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem (a korábbi BKF) mozgókép szakán tanul.

„Mindig érdekelt a televíziózás és örülök, hogy az ATV felkért erre a projektre, mert így megtanulhatom a szakmai alapokat és értéket közvetíthetek a nézők felé. Izgalmas, új kaland ez az életemben”

– mondta el Gesztesi Máté.

Gesztivel ellentétben Gyurácz Eszter az ATV-n próbálja ki magát először képernyősként, munkájával párhuzamosan egyébként az ELTE Társadalomtudományi Karán tanul első éves szociológia szakos hallgatóként.

„Nagyon örülök a lehetőségnek, igazán megtisztelő, hogy engem választottak a feladatra! Régóta álmodoztam erről és most itt vagyok. Nagyon izgatott vagyok és igyekszem a legtöbbet kihozni magamból”

– mondta a fiatal képernyős.

Az ATV egyébként jelezte, hogy az új időjárás-jelentők mellett természetesen továbbra is feltűnik a nézők nagy kedvence, Onyutha Judit is.

Gyurácz Esztert és Gesztesi Mátét már márciustól láthatják a nézők minden hétvégén az ATV-n.