Magyar sorozat a Discovery Channelen

Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid visszatér: a Discovery Channelen lesz látható az Xtractor.

Érdekel a content marketing?


Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Az Xtractor című új sorozatban Magyarósi és Mesterházi nagy gépet tesztel majd és tesz tönkre, miközben vicces és veszélyes szituációkba keverednek.

A saját gyártásként készülő Xtractor sugárzási jogait egyébként a Discovery Channel a régió több országára is megvásárolta.

A műsorvezetők visszatérnek a korábbi netes sorozatuk alapjaihoz, a spontaneitáshoz, a vállaltan amatőr esetlenséghez. Mindezt az ígéret szerint jó minőségű, profi képi világgal, amelyet értékelnek a nagy képernyőhöz szokott nézők is. Ennek érdekében a csapat egy vagány operatőrrel, Kovács Róberttel egészült ki.

A Discovery Channel magyar sorozatának két műsorvezetője

A műsorban a két műsorvezető beül a világ legnagyobb repülőgépének pilótafülkéjébe, megmutatják egy amerikai harci gép pusztító fegyverének elsütését, illetve mindenféle hihetetlen találmányokat és építményeket is górcső alá vesznek Európa-szerte. A néha kétbalkezes, de mindig tettre kész, a kíváncsiság kiolthatatlan vágyával felvértezett duó leteszteli az A-10-es vadászrepülőt is, amely valójában repülő gépágyú – a pilóta akkor is tovább tud repülni vele, ha ellövik a szárnyát meg a hajtóművét –, és amely gépfegyverét egy cápaszájra festett orr rejti.

A műsorban felmásznak majd a világ legfélelmetesebb páncélozott csapatszállítójára, az amerikai Bradley-re is, méghozzá olyan hévvel, hogy Dávid eltöri a kezét, és bejutnak a világ legnagyobb utasszállító repülőinek titkos járataiba, aminek a létezéséről soha nem is hallottak..

Az Xtractor március 15-től lesz látható keddenként a Discovery Channel műsorán este 10 órától.