Megújult az Adamsky

Elhagyta az Advertising szót, lecserélte logóját, és mostantól Adamsky Budapest néven fut a szolgáltatási és vizuális ráncfelvarráson átesett ügynökség.

A névváltoztatást elsősorban a szolgáltatásportfólió jelentős bővülése indokolta, saját bevallásuk szerint is megtévesztő volt a kizárólag reklámügynökségi tevékenységre utalni, holott már olyan nem szokványos területen is rendelkeznek referenciával mint például a tévéfilm-fejlesztés és -gyártás.

Úgy gondolom, jó irány, hogy az elmúlt évek tapasztalatait most már hitelesebben leköveti a cégnevünk is. Eddig jobbára BTL-területtel azonosítottak bennünket, azonban úgy érzem, 2014-ben „felnőttünk”. Számos inhouse reklám- és tévéfilmgyártás, valamint országos ATL-kampány lebonyolítása mellett promóciók és rendezvények kerültek a fókuszba, továbbá digitális üzletág és stratégiai tanácsadás fejlődött ki az ügynökségben. Azt hiszem, egyik erősségünk az integrált gondolkodás és tervezés”

– mondta el a névváltoztatás háttéréről Vaszary Ádám, az Adamsky Budapest ügyvezetője.

„Miért Budapest? Nos, büszkék vagyunk arra, hogy kis „garázscégből” mára jelentős ügyfélportfólióval rendelkező, de a vezetőket illetően még mindig az eredeti, hazai szakemberekkel vagyunk jelen, 100%-ban magyar cégként”

– tette hozzá a cégvezető.

A cég egyébként a napokban egy nagyszabású ügyfélpartival ünnepelte a megújulást, ahová közel 80 fős vendégsereg volt hivatalos a bulira. Ha érdekli, miként mulatnak – többek között – a Pepsi és a Lay’s brand teamjének tagjai, az E.ON vállalati kommunikációs osztálya, a német energiacég lakossági termékmenedzserei, vagy éppen a UPC és a Borsodi marketingért felelős kollégái, akkor figyelmébe ajánljuk ezt a képgalériát.

Pepsi és Lay’s brand team
Az E.ON lakossági termékmenedzserei, Kertész Judit (Adamsky Budapest, senior account)
Boros Benedek (UPC Business, marketing expert), Horváth Boldi aka Szerecsenkirály (Kelemen kabátban)
Az E.ON lakossági és vállalati marketing csapata
Kovács Alexandra (E.ON Vállalati Kommunikáció), Vaszary Ádám (Adamsky Budapest, ügyvezető), Fodor Viktória (E.ON lakossági termékmenedzser)
Zámbó Szabina (UPC Business, marketing expert) , Dr. Szalai Réka (UPC Magyarország, jogi igazgató)
Rekettye Zita és Kertész Judit (Adamsky Budapest, senior accountok)
Torma Viktor (Adamsky Budapest, line producer), Galambos Ádám (Adamsky Budapest, account director), Vaszary Ádám (Adamsky Budapest, ügyvezető)
Kiss Henrik, Szakács Bea, Klausz Richárd (E.ON Lakossági Termékmenedzsment)
Turjányi Orsolya (Adamsky Budapest, account executive), Pálmai Bence (Borsodi, marketing koordinátor)
Az Adamsky Budapest digitális csapata
E.ON lakossági marketing csapat