Fényes nappal, egy parkolóban tette magáévá eszméletlen pasiját egy nő

A pár azt mondja ők sem értik az egészet: részegek voltak, és rájuk tört a hangulat.

Biztosan mindenki életében volt pillanat, amikor elöntötte az elsöprő erejű vágy, amivel egyszerűen muszáj volt kezdeni valamit. De fényes nappal, nyílt terepen egy parkolóba szeretkezni, azért mégsem mindennapi látvány.

A 36 éves Kimberly Jackson azt mondja, ő sem igazán érti, hiszen soha nem érdekelte különösebben a nyilvános szex, de aznap épp olyan hangulatban voltak. Párjával mindketten a nagy mennyiségű alkoholt hibáztatják, amit azt aktus előtt fogyasztottak. Ami nem lehetett kevés, hiszen a férfi menet közben elveszítette az eszméletét.

Az amerikai Norfolkban lezajlott parkolószexnek a kiérkező rendőrök vetettek véget, akik a férfihez mentőt hívtak, Kimberlyt azonban letartóztatták. A nő egy éjszakát töltött rács mögött nyilvános részegségért, hála a pasijának, aki bár megtehette volna, nem jelentette fel nemi erőszak vádjával.

Amikor helyi tévé híradója megkérdezte a nőt, hogy szerinte történhet-e még egyszer ilyesmi, ő azonnal rávágta, hogy nem. Ugyanezen a kérdésen, a férfi kicsit elgondolkodott, aztán őszintén annyit felelt: „nem tudom.”

(via: Metro)