Első munkanapján kirúgták egy idióta Facebook-bejegyzés miatt

Tanulság: ha napköziben szeretnél dolgozni, ne a világ legnagyobb közösségi oldalán jelentsd ki, hogy nem tudod elviselni a kölköket.

Élete talán legnagyobb baromságát követte el a minap Kaitlyn Walls. A 27 éves egyedülálló anya első munkanapjára készült új állásában: egy texasi napközi otthonban kezdett (volna) aznap.

Csak még előtte kiírt egy bejegyzést a Facebookra.

Merthogy Kaitlyn ezt írta ki: „Ma kezdek az új munkahelyemen, kár, hogy iszonyúan utálok napközikben dolgozni. LOL, nem is a hellyel van baj, csak utálok egy csomó kölyök között lenni.”

Először csak a felháborodott facebookozók kommentáradatával szembesült; ahol az „ostoba ribanc” volt az egyik legvisszafogottabb vélemény. A nagyobb gond ezután jött: mivel a városban mindenki erről a rettentő buta bejegyzésről beszélt, annak híre eljutott a napközi igazgatójához is.

Mielőtt Kaitlyn elindult volna a munkahelyére, az igazgatónő felhívta őt telefonon, és közölte: ne is fáradjon azzal, hogy bemegy.

A 27 éves nőt kirúgták első munkanapján. Kaitlyn utána ismét posztolt egyet: kiírta, hogy óriási hibát követett el; és hogy mennyire szomorú érzés látni a lányát, aki azért sír, mert ő – a hülye bejegyzése miatt – nem fog tudni munkát találni. „Soha többé nem posztolok ilyesmit, bárhogy is érezzek éppen.”


A kép forrása: facebook.com/kaitlyn.n.walls.3