Rubint Rékának péniszével üzent egy rajongója

Egy kedves kommentelő ágaskodó nemi szervvel reagált a fitneszlady egyik fotójára.
Kapcsolódó cikkek

Rubint Réka tegnap bulifotót posztolt közösségi oldalára, melyen négy másik hölgy társaságában italoznak. Szokás szerint megindult a kommentáradat, amelyek között egy igazán különleges is megbújt. Valaki egy álló pénisz képét küldte el válaszként, amitől Réka teljesen elhűlt.

“Ilyen korábban sosem történt velem. Az obszcén megjegyzések száma isegyre kevesebb szerencsére. A tapasztalataim alapján szinte száz százalékban csak kedves, pozitív, optimista emberek követik az oldalamat. Nyilván akad olyan is, aki nem szimpatizál velem vagy azzal, amit képviselek, de őket is elfogadom. Ennek a bizonyos személynek, aki ezt a fotót kommentként posztolta, a legnagyobb büntetés saját maga társasága és az, hogy ebben leli az örömét. Sokszor hamis adatlapok mögé bújva élik ki a vágyaikat, az arcukat sem merik vállalni. Milyen sérült személyiség lakozhat egy ilyen emberben?” – kezdte a Borsnak a tíz évig elnyomásban élő Schobertné.

Azóta a hozzászólásokkal együtt az egész post is eltűnt Réka oldaláról, de a háromgyerekes anyuka elárulta, hogy az ilyen emberek a sikeresség mércéi.

“Én magam olvasom és válaszolok a kommentekre, de vannak munkatársak is, akik azonnal eltávolítják az ilyen betolakodókat. Az ilyen személyek, akik arc nélkül, álneveken regisztrálva mocskolódnak a legnagyobb rajongóim, hiszen naprakészek belőlem, és itt kezdődik a sikeresség” – zárta a témát Rubint Réka.

Fotó: Facebook

Címkék: rubint réka