Megőrült az időjárás-jelentés

Zseniálisan reagálta le egy amerikai televízió meteorológusa, amikor az időjárás-jelentéses térkép „megvadult”.
Kapcsolódó cikkek

Szupervicces időjárás-jelentéssel lepte meg a phoenixi Fox10 nézőit a csatorna híradójának meteorológusa, miután az élő adás közben térképe teljesen őrült hőmérsékleti értékeket kezdett el mutatni. Cory McCloskeya ritmusból egy másodpercre sem kiesve folytatta az időjárás-jelentés, egy pillanat alatt egyperces stand-up rutinná változtatva bejelentketését – a stúdióban ülő kollégái legnagyobb derültségére.

„Nos, nincs lehetőségem elrendelni Ahwatukee evakuálását, de ez a hőmérséklet kissé magasnak tűnik” – mondta McCloskey, miután a térképen a város neve mellett az 1270 Fahrenheit-fokos hőmérsékleti adat jelent meg. „Őszintén szólva Wickenburg (2385 F) teljesen elveszett” – folytatta az időjárásjelentést, hozzátéve: „A nagyon meleg Surpise (Meglepetés) is kezd forrósodni.”

És ezt csak fokozni tudta egészen a végéig, amikor kijelentette: „Nem vagyok az apád, de én menekülnék. Azt hiszem, az acél is forrni kezd ekkora hőmérsékleten, szóval Cave Creekből (2960 F) semmi sem maradt meg, már fosztogatni sem érdemes odamenni”.