Vin Diesel megható poszttal emlékezett Paul Walkerre

Egy évvel ezelőtt az általa szervezett jótékonysági estről tartott hazafelé Paul Walker, amikor halálos autóbalesetet szenvedett. Barátja a Facebookon idézte fel emlékét.
Kapcsolódó cikkek

A Halálos iramban-filmek színészét 2013. november 30-án egy barátja, Roger Rodas új Porsche Carrerájával próbakörre vitte, ám elvesztette uralmát járműve felett, s előbb lámpaoszlopnak, majd fának csapódtak. A két férfi a helyszínen szörnyethalt.

Vin Diesel nemcsak a vásznon, de a való életben is közeli barátja volt Walkernek, és most, egy évvel a tragikus autóbaleset után Facebookjára az alábbi pár mondatot posztolta:

„Az életem fontos része volt… hosszú, személyes beszélgetések az anyámmal, vagy a lányom melletti bébiszitterkedés köthető hozzá… ráadásul nagyon büszke volt, hogy a bácsikája lehetett… amikor a Halálos iramban 4. részét forgattuk, akkor született a lányom. Paul volt az egyetlen, akinek elmondtam, és arra biztatott, hogy menjek be a kórházba, illetve én vágjam el a köldökzsinórt. Fontos része volt az apává válásomnak… egy egészséges lelkű családtag, a létező legpozitívabb életszemlélettel. Ma egy éve… hogy gyászolunk… és a hiánya szótlanná tesz. Hiányzol Pablo!”

A képen a családtagként szeretett Paul Walker ölében Vin Diesel kislánya, Hania Riley Vincent ül.