Így éli meg a szakítást Cinthya Dictator

Még mindig szerelmes Varga Viktorba - írja közösségi oldalán az Édes Élet szereplője, aki elküldte közös otthonukból kedvesét.
Kapcsolódó cikkek

Mint már megírtuk, a TV2 celebrealityjének különc párosa szakított. Helyesebben Cinthya Dictator elküldte Varga Viktort; a lány most Facebook-oldalán magyarázza döntése okait.

“NEM ÉRT VÉGET A SZERELEM… ugyan olyan szerelmes vagyok Viktorba, mint voltam az első szerelmes pillanatokban! Pontosan ugyan annyi kétely és félelem van bennem, mint akkor volt. A kapcsolatunk végig nagyon, nagyon szenvedélyes volt. Két rendkívül kiszámíthatatlan karakter vagyunk és a kiszámíthatatlanság izgalma már, már őrületbe csapott át. A rengeteg munka és az átláthatatlan kaotikus káosz közepette, legkevésbé egymásra figyeltünk!
Én hiszem, hogy az égiek számomra őt rendelték és számára engem, de sajnos a túlhajszoltságban megfeledkeztünk a másikról… Az ego dominált és a napok túlélése. (…) Nagy döntésre szántam el magam, de nem öncélúan! Azért szerettem volna külön költözni, mert szeretnék szerelmesen rágondolni, szeretnék éjszakánként vágyni az illatára és az érintésére, szeretnék tisztelettel és hálával rá gondolni! És vágyom arra, hogy ő is így érezzen irántam” – írja Cinthya, aki egy különleges képpel is illusztrálta Viktorral való összetartozásukat.