Hugh Jackman élő adásban esett fenékre

Szerencsére nem történt nagyobb baj és az X-Men szériájanak ausztrál származású sztárja is csak jót nevetett az egészen.
Kapcsolódó cikkek

Megszoktuk tőle, hogy örökké tökéletes. A hölgyek bálványa mindig sármos, teste minden porcikája kidolgozott és illik rá a szuperhős szerepe is. Ráadásul kijelenthetjük, hogy kellő ügyességgel gyarapította rajongói táborát mindkét nemből, hiszen egyformán szerepelt romantikus és fantasztikus, valamint akciófilmekben.

Ügynökével együtt mindig figyel arra, hogy a róla színészként kialakult kép a lehető legjobb és kikezdhetetlen legyen, bár azért néha egy kis baki nem árt neki sem. Így esett (kicsit előreszaladva: szó szerint), hogy egy angol tévécsatorna sztárvendégeként a szokott remek formáját hozta egészen addig, amíg az egyik műsorvezető elkezdett “vadulni” és a show-hoz használt kellékeket rugdalni.

A meghívottnak sem kellett több, ő is beállt a sorba és egy combosabb rúgással küldte volna arrébb a műanyagtárgyat, amikor lendületében célt és egyensúlyát vesztve a földre zuhant.