A legtöbbet foglalkoztatott ismeretlen

Ki az a Jesse Heiman?

Csak világsikerekben játszik, valószínű menedzsere nem is engedi, hogy b-filmekben tündököljön. Előfordulhat, hogy akár már százszor is láthattuk a srácot. De ha ez így is van, akkor miért nem ugrik be egyetlen film sem Jesse Heiman nevével kapcsolatban?

Jesse szerény, bár már több mint két évtizede van a pályán és olyan filmekben és sorozatokban pazarolta tehetségét, mint a Dr. Csont (itt az ajtót támasztotta nagy szakmai hozzáértéssel), A nevem Earl (profin hozza a padon ücsörgő srác szerepét), Megint 17 (kabalaindián egy meccsen) vagy az Oscarra is jelölt Social Network – A közösségi háló (ahol egy diák a sok közül).

A legmegdöbbentőbb azonban, hogy Az ítélet: család című sorozatban a rajongói még egy töksötét mozijelenetben is felismerték.

Jessi ennek ellenére még nem tört ki, egyelőre elvan az árnyékban, de itt is mély átéléssel formálja meg szerepeit. Látni valamit a srácban egyébként is, ha mást nem, legalább azt, hogy kissé túlsúlyos és valószínű magas a vérnyomása (gyakorlatilag örökké lángvörös a képe).