Liam Payne-gyászolók, sarki fény és majomparádé a hét legizgalmasabb képein

Az október 11. és 18. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
JUAN MABROMATA / AFP - Rajongók gyertyákat gyújtanak, miközben a néhai brit énekes, Liam Payne előtt tisztelegnek a Buenos Aires-i Obelisco előtt 2024. október 17-én.
IDREES MOHAMMED / AFP - Egy Kali istennőnek öltözött hindu hívő a Kulasai Dasara fesztivál ünnepségén az indiai Kulasekharapatnamban 2024. október 12-én.
Atif ARYAN / AFP - Afgán fiatalok röplabdáznak egy pályán naplementekor Chimtal körzetében 2024. október 16-án.
Dan Kitwood / Getty Images - A sarki fény megvilágítja az éjszakai égboltot a Reculver-tornyok és a római erőd mögött 2024. október 11-én Herne Bay-ben, az Egyesült Királyságban.
Miguel SCHINCARIOL / AFP - Hívők imádkoznak az Aparecidai Szűzanya, Brazília nemzeti védőszentje előtt tisztelegve a Nemzeti Kegyhely bazilikájában, Aparecidában 2024. október 12-én.
Zinyange Auntony / AFP - Egy nő egy kötéllel és egy műanyag edénnyel vizet merít a medencéből, hogy ruhát moshasson a bejriai Grande Hotelben 2024. október 12-én.
Omar AL-QATTAA / AFP - Kitelepített palesztinok állnak sorba, hogy megkapják a jótékonysági szervezet által felajánlott élelmiszeradagokat a gázai Al-Shati menekülttáborban 2024. október 17-én
AFP - Kutyák futnak egy lerombolt épület előtt egy nappal a dél-libanoni Nabatieh várost célzó izraeli légicsapások után, 2024. október 17-én.
Michal Cizek / AFP - Bányászok dolgoznak a CSM bányájában, amely a Cseh Köztársaság utolsó kőszénbányája – 2024. október 14-én a csehországi Stonava faluban.
Brook Mitchell / Getty Images - Egy magányos úszó látható a Clovelly Beachen úszó törmelékek között 2024. október 17-én Sydney-ben.