Embertorony, déli fény és nyelvöltő katonák a hét legizgalmasabb képein

Az október 4. és 11. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Jim WATSON / AFP - A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk a színpadra ugrik, miközben Donald Trump volt amerikai elnök beszédet mond az első merényletének helyszínén tartott kampánygyűlésen a pennsylvaniai Butlerben 2024. október 5-én.
David Ramos / Getty Images - A „Colla Vella dels Xiquets de Valls” kollégium tagjai emberi tornyot építenek a 29. „Castells” elnevezésű versenyben 2024. október 6-án a spanyolországi Tarragonában.
Fabio Bucciarelli / AFP - Füst száll fel egy izraeli légicsapás helyszínéről, amely Bejrút déli külvárosát célozta 2024. október 6-án.
Omar AL-QATTAA / AFP - Palesztinok sétálnak egy lerombolt mecset megdőlt minaretje alatt Gázában 2024. október 7-én.
Michele Spatari / AFP - Az Oromo közösség emberei vízzel fröcskölik magukat, hogy megünnepeljék az „Irreecha”-t Addis Abebában 2024. október 5-én.
Vatican Pool / Getty Images - Ferenc pápa egy gyermeket köszönt a Szent Péter téren a heti általános audienciáján, 2024. október 9-én a Vatikánban.
JOAQUIN SARMIENTO / AFP - Egy férfi pihen a „Paseo de Olla” alatt a Pance-folyónál Caliban, Kolumbiában 2024. október 6-án.
Sanka Vidanagama / AFP - Egy férfi képeket készít az Aurora Australisról, más néven a déli fényről, amint az a láthatáron világít az Ellesmere-tó vize felett, Christchurch külvárosában 2024. október 8-án.
Alfredo ESTRELLA / AFP - A mexikói hadsereg katonái egy állami ünnepségen a mexikóvárosi Zocalo téren 2024. október 10-én.
AFP - Egy férfi áll a lerombolt épületek törmeléke fölött egy zsákutca táblánál Bejrút déli külvárosában 2024. október 10-én.
Bryan R. SMITH / AFP - Hullámok csapódnak a floridai St. Pete mólóhoz közvetlenül a Milton hurrikán érkezése előtt 2024. október 9-én.