Pusztításkörkép Floridából a Milton elvonulása után

Ezt hagyta maga után a hurrikán. Képgaléria.
Joe Raedle / Getty Images - A légi felvételen az látszik, ahogy az árvíz elönt egy környéket, miután a Milton hurrikán 2024. október 10-én elért a partra Punta Gordánál, Floridában.
Tom Brenner / The Washington Post / Getty Images - Joe Biden elnök részt vesz a Milton hurrikánról szóló tájékoztatón a washingtoni Fehér Házban 2024. október 9-én.
Lokman Vural Elibol / Anadolu / Getty Images - Százak szálltak meg a Virgil Mills Általános Iskolában a Milton hurrikán érkezése előtt Floridában 2024. október 9-én.
Joe Raedle / Getty Images - Üres polcok egy bolt italfolyosóján, miután az emberek megrohamozták az üzleteket a Milton hurrikán érkezése előtt 2024. október 8-án a floridai Fort Myersben.
Sean Rayford / Getty Images - Egy ember a parton, miközben a Milton hurrikán eléri a partot 2024. október 9-én Sarasotánál.
Joe Raedle / Getty Images - Brandon Marlow átsétál az utcát elárasztó hullámzó vízen, miután a Milton hurrikán elérte a partot Sarasota körzetében 2024. október 9-én.
Sean Rayford / Getty Images - Egy férfi vihartörmeléket hurcol a Milton hurrikán elvonulása után 2024. október 10-én a floridai Englewoodban.
GIORGIO VIERA / AFP - Egy kidőlt fa zuhant egy autóra a floridai Lakewood Parkban 2024. október 10-én.
Spencer Platt / Getty Images - Fák és törmelékek akadályozzák a közlekedést a Milton hurrikán elvonulása után 2024. október 10-én a floridai Gulfportban.
Joe Raedle / Getty Images - Ezen a légi felvételen a Tropicana Field teteje látható, miután a Milton hurrikán elpusztította 2024. október 10-én a floridai St. Petersburgban.
Bryan R. SMITH / AFP - A Milton hurrikán által elárasztott utcákról apadni kezd a víz Tampában 2024. október 10-én.
GIORGIO VIERA / AFP - Emberek kerékpároznak el egy felborult kisteherautó mellett a floridai Lakewood Parkban 2024. október 10-én.