„Nyertél, Taylor, kapsz tőlem egy gyereket” – így reagált Elon Musk arra, hogy Taylor Swift nem Trumpot támogatja

Az énekesnő „gyerektelen macskás nőként” Kamala Harrisre fog szavazni.

Sűrűsödnek az események az amerikai elnökválasztási kampányban: azok után, hogy kedden megrendezték Donald Trump republikánus-, és Kamala Harris demokrata elnökjelölt első hivatalos vitáját, a napjaink egyik legnagyobb popsztárja, Taylor Swift hivatalosan is oldalt választott.

Az énekesnő az Instagramon közzétett bejegyzésében közölte követőivel, hogy Kamala Harrist támogatja az elnökválasztáson, mert véleménye szerint a demokrata jelölt egy tehetséges politikus, hisz azokban az értékekben, amelyeket képvisel, és az Egyesült Államok jobban jár egy megfontolt vezetővel, mint egy olyan habitusú emberrel, mint Trump. Swift azért hozzátette, mindenki maga dönti el, kire adja a voksát.

Az énekesnő bejelentése nem érintette túl jól Elon Muskot, aki Trump egyik leglelkesebb és leghangosabb támogatjója az idei kampányban. A techmogul a saját tulajdonában lévő X-en üzent is az énekesnőnek:

Jól van, Taylor… nyertél… Kapsz tőlem egy gyereket, és az életem árán védelmezem majd a macskáid.

Musk arra a mondatra reagált, amivel Swift aláírta szerdai bejegyzését: „Childless Cat Lady”, azaz „Gyerektelen Macskás Nő”. A kifejezés nem az énekesnő sajátja, Trump alelnökjelöltjének, JD Vance-nek a szavait idézte, aki még 2021-ben egy interjúban úgy hivatkozott demokratákra – mások mellett Kamala Harrisre is –, hogy egy rakás gyerektelen macskás nő, akik szerencsétlenek az életükben és a döntési helyzetekben is, és így az országot is egy nyomorúságos jövő felé sodornák.

Elon Musk arra már nem tért ki, pontosan milyen formában akar gyereket adni az énekesnőnek.

Hogy milyen volt Trump és Harris vitája, abban pedig az alábbi cikkben írtunk:

Kapcsolódó
Lopott házi kedvenceket esznek a bevándorlók Trump szerint, Taylor Swift pedig elmondta, kire fog szavazni
Ismét vitáztak az amerikai elnökjelöltek, de Donald Trump ezúttal Kamala Harrisszel mérte össze az erejét.