Egy évig a fagyasztóban tárolta anyja holttestét

Döbbenetes tervet eszelt ki a szardíniai férfi, amikor anyját holtan találta.

Egy szardíniai férfi pánikba esett, amikor meglátta, hogy anyja meghalt, és hátborzongató tervet eszelt ki, hogy továbbra is felvegye a nő nyugdíját.

A Sarroch nevű kistelepülésen élő 58 éves Sandro Mallus azt mondja, annyira nehéz anyagi körülmények között élt, hogy anyja temetését sem tudta volna kifizetni, ezért jutott eszébe, hogy elrejti a holttestet a fagyasztóládába, és eltitkolja a halálesetet.

A szardíniai férfi azt állítja, hogy anyja, a 78 éves Rosanna Pilloni természetes halállal halt meg – írja a Sun a L’union Sarda című lapra hivatkozva. Mallus tagadja, hogy megölte anyját, de biztos benne, hogy borzasztó tette után lelke sosem lel már békére.

Ezt – mármint, hogy nem gyilkos – még be is kell bizonyítania, ugyanis egyelőre azt sem zárták ki a hatóságok, hogy a férfi azért ölte meg az anyját, hogy illegálisan hozzájusson a nyugdíjához.

Mallus egyébként a legképtelenebb történetekkel állt elő, amikor az ötezres kistelepülésen élő helyiek érdeklődtek az anyja hollétéről. A férfi, hogy a gyanút elterelje, anyja halála után is rendszeresen két ember számára vásárolt be

olvasható a Telegraph című lapban.

Végül az aggódó szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy hónapok óta nem látták Rosannát, ekkor találták meg a nő holttestét a fagyasztóban, a fia pedig bevallotta, hogy ő rejtette oda. Pilloni akár már 2023 januárja óta halott lehetett.