Kapával verte agyon szomszédját Spanyolországban egy férfi, mert nem tetszett neki, hogy a háza előtt sétáltatja kutyáját

A kutya gazdája olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

Halált okozó testi sértés miatt vették őrizetbe azt a spanyol férfit, aki kapával támadt rá szomszédjára, és olyan súlyosan megsebesítette a brit férfit, hogy az a kórházban belehalt sérüléseibe – írja a Daily Mail. 

Az incidens a spanyolországi Zurgena városában történt, ahol a híradások szerint az egyik helyi lakos nehezményezte, hogy szomszédja a háza közelében sétáltatja a kutyáját. Az nem világos, hogy pontosan mi bosszantotta fel ennyire a kutyasétáltatásban, arról egyelőre nem hoztak nyilvánosságra információkat, hogy a kutya milyen módon zavarta meg a férfi nyugalmát. A feldühödött spanyol a kutyát és gazdáját meglátva rohant ki a kertjéből, felkapott egy kerti szerszámot, és a kapával verni kezdte a férfit. A sérülthöz mentők érkeztek, akik a húszpercnyire található Huercal-Overa egyik kórházába vitték, ám a fejsérülései olyan súlyosnak bizonyultak, hogy a férfi végül meghalt.

A rendőrség előállította a támadót, aki a jelen állás szerint gyilkosság vádjával áll majd bíróság elé.