Thaiföld szellemfesztivál, muszlim gyászszertartás, hőség, árvíz, háború a hét képein

A  július 5. és 12. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Dimitar DILKOFF / AFP - Tűzijáték a francia parlamenti választások második fordulójának estéjén a párizsi Place de la Republique téren 2024. július 7-én.
Oli SCARFF / AFP - Shayan Zarein Dolab sakkozó és Martin Neu a Chox Con sakkbokszfesztiválon, amelyet a kelet-angliai Norwich közelében lévő Smallburgh-i Worstead Estate-ben rendeztek 2024. július 6-án.
SAUL LOEB / AFP - Joe Biden amerikai elnök a 75. NATO-csúcstalálkozót lezáró sajtótájékoztatón a washingtoni Walter E. Washington Convention Centerben 2024. július 11-én.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP - A Team Visma - Lease a Bike csapat belga versenyzője, Wout Van Aert bukik a Col de Neronne emelkedőjén a 111. Tour de France kerékpáros körverseny 11. szakaszán 2024. július 10-én.
ARNOLD WELIANTO / AFP - A Lewotobi Laki-laki hegy vulkáni hamut okád Indonézia legdélibb államában, Kelet-Nusa Tenggarában 2024. július 10-én.
Anatolii STEPANOV / AFP - Egy helyi lakos nézi egy rakétatámadás következtében megrongálódott lakóházát Kijevben 2024. július 8-án.
ETIENNE LAURENT / AFP - Látogatók a vízpára alatt egy szálloda verandáján a Death Valley Nemzeti Parkban, Furnace Creekben, a Dél-Kaliforniát sújtó hőhullám idején, 2024. július 7-én.
Dimitar DILKOFF / AFP - Az Eiffel-torony a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok helyszínén, a párizsi Champ-De-Mars-on, amely a strandröplabda és a férfi vakfoci versenyeknek ad majd otthont. 2024. július 10.
Mark Felix / AFP - Elárasztott motel a Beryl hurrikán átvonulása után a texasi Surfside Beachen 2024. július 8-án.
Mailee Osten-Tan / Getty Images - A Phi Ta Khon Fesztivál, a thaiföldi szellemfesztivál résztvevői Loei-ben, 2024. július 09-én.