Csirkeáldozat, csúnya kutya és robotujj a hét legizgalmasabb képein

A június 21. és 28. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
R. Satish BABU / AFP - Egy halász tisztítja a hálóját a chennai Kasimedu halászkikötőben 2024. június 23-án, miután véget ért az India keleti partjainál elrendelt 61 napos halászati tilalom.
David SWANSON / AFP - Parázs izzik éjszaka, miközben a Basin tűz ég a Sierra Nemzeti Erdőben, Kaliforniában 2024. június 26-án.
Eyad BABA / AFP - Egy kislány piros lufival játszik otthonában, a Gázai övezet középső részén található al-Bureij menekülttáborban 2024. június 26-án.
Ishara S. KODIKARA / AFP - Ranil Wickremesinghe Srí Lanka-i elnök támogatói petárdákat robbantanak, miután élő adásban beszélt a nemzethez Colombóban 2024. június 26-án.
Robertus Pudyanto / Getty Images - Indonéz férfiak kiengedik a hálókból az áldozati csirkéket, amelyeket a Bromo-hegynél a Tenggerese-imádók dobnak a kráterbe az úgynevezett Yadnya Kasada rituálé során 2024. június 22-én Jáván, Indonéziában.
Justin Sullivan / Getty Images - Egy Ozzie nevű kutyát emelnek fel a világ legcsúnyább kutyája versenyen a Marin-Sonoma megyei vásáron 2024. június 21-én a kaliforniai Petalumában.
Oleksandr GIMANOV / AFP - Tűzoltók oltják a tüzet egy orosz rakétacsapás helyszínén, Odesszában, 2024. június 24-én, az ukrajnai orosz invázió közepette.
Amaury Falt-Brown / AFP - Tüntetők gyülekeznek az adóemelések és a 2024-es pénzügyi törvényjavaslat elleni országos sztrájk során Nairobi belvárosában 2024. június 25-én.
GIORGIO VIERA / AFP - Donald Trump volt amerikai elnök és republikánus elnökjelölt elhagyja a színpadot egy reklámszünetben, miközben részt vesz a 2024-es választások első elnökjelölti vitáján Joe Biden amerikai elnökkel a CNN stúdiójában, Atlantában június 27-én.
Pablo PORCIUNCULA / AFP - A Rocinha Favela (nyomornegyed) látképe napfelkeltekor a brazíliai Río de Janeiróban 2024. június 23-án.
Brandon Bell / Getty Images - Közép- és Dél-Amerikából érkező menedékkérő migránsok sétálnak a határkerítés mellett, miután illegálisan átjutottak az Egyesült Államokba 2024. június 24-én az arizonai Rubyban.