Tüntető vadászkutyák, elpusztult halak és kacsacsemeték a hét legizgalmasabb képein

A június 7. és 14. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Elena COVALENCO / AFP - Egy moldovai gyermek belenéz az európai parlamenti választásokon egy szavazófülkébe az uniós útlevéllel rendelkező moldovai kettős állampolgárok számára kijelölt szavazóhelyiségben, Kisinyovban 2024. június 9-én.
Buddhika Weerasinghe / Getty Images - Shunsuke Iseki egyhetes kacsacsemetéket szállít egy rizsföldre 2024. június 10-én a Japánban lévő Tambasasayamában.
LUIS TATO / AFP - A Tsavora Fencing Mtaani Klub tagjai vívóversenyen vesznek részt a „fencing mtaani” (szuahéliül „vívás az utcán”) edzésen a Nairobiban, 2024. június 9-én.
Alex ARZAGA / AFP - Szárazság miatt elpusztult halak a Bustillos lagúnában, Anahuac közelében, Mexikóban 2024. június 5-én.
Menahem KAHANA / AFP - Izraeli katonai páncélozott járművek gurulnak a Gázai övezet határán 2024. június 9-én.
MOHAMMED HUWAIS / AFP - Jemeni fiatalok vonulnak fel a fővárosban, Szanaában a húszi lázadók által szervezett nyári táborok végét jelző ünnepségen 2024. június 9-én.
JOHN WESSELS / AFP - Egy férfi homokot lapátol egy homokbányában a Moa-folyó partján Kenema külterületén 2024. június 11-én.
Bashar TALEB / AFP - Egy bekötözött térdű palesztin kislány egy tésztadarabot szorít a mellkasához, miközben a Gázai övezet középső részén fekvő Deir al-Balah egyik utcáján sétál 2024. június 13-án.
AFP - Ezen a légi felvételen egy teherautó halad el egy földcsuszamlás helyszínén a viharok után Liuzhou-ban, Kína délnyugati részén 2024. június 13-án.
TOMAS CUESTA / AFP - Tüntetők csapnak össze a rohamrendőrökkel a Buenos Aires-i Nemzeti Kongresszus előtt 2024. június 12-én.