Dinoszaurusz, húsevő növények, brazíliai árvíz, Trump-hívő és elnöki temetés a hét képein

A május  17. és 24. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Adrian DENNIS / AFP - Szefizés egy dinoszaurusszal és húsevő növényekkel a londoni virágkiállításon 2024. május 20-án.
CHARLY TRIBALLEAU / AFP - Donald Trump volt amerikai elnök támogatója egy kampánygyűlésen a Crotona Parkban, a New York-i South Bronxban, 2024. május 23-án.
Shahid ALI / AFP - Egy munkás vizet iszik egy téglakemencénél a Sindh tartománybeli Sukkurban, Pakisztánban 2024. május 23-án. A meteorológiai hivatal szerint a térség egyes részein akár 50 Celsius-fokos hőmérséklet is várható.
Anselmo Cunha / AFP - Pusztító brazíliai áradások. Több mint 600 ezer embernek kellett elhagynia lakóhelyét a Rio Grande do Sul állam déli részén mintegy két hete pusztító heves esőzések és sárcsuszamlások miatt.
AFP - Légi felvételen az elárasztott Salgado Filho nemzetközi repülőtérről a brazíliai Porto Alegre városában, 2024. május 20-án.
Majid Saeedi / Getty Images - Gyászolók Ebrahim Raisi iráni elnök temetésén 2024. május 22-én Teheránban.
Scott Olson / Getty Images - Romok az iowai Greenfieldben, az Egyesült Államokban a pusztító tornádó után.
Mohammed Hamoud / Getty Images - A palesztin néppel való szolidaritás kifejezésére szervezett tömegtüntetés 2024. május 17-én a jemeni Szanaában.
Kostiantyn Liberov / Libkos / Getty Images - Menyegző az ukrajnai Harkivban 2024. május 18-án. A város az orosz támadások fő célpontjába került az utóbbi időben.
Eyad BABA / AFP - A rafahi állatkert a Gázai övezetben 2024. május 22-én.
JOAQUIN SARMIENTO / AFP - Egy katona a kolumbiai Morales-i rendőrőrs megrongált homlokzata mellett 2024. május 20-án. Az épületet korábban szétlőtték.
AFP - Palesztin család Beit Lahiában, a Gázai övezet északi részén 2024. május 19-én.