Lóviadal, légiós felvonulás és elnöki felszállás a hét legizgalmasabb képein

A március 8. és március 15. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Long Tao / VCG / Getty Images - Nézők figyelik két ló küzdelmét egy versenyen 2024. március 10-én Liuzhou-ban, Kínában.
Agung Parameswara / Getty Images - Egy balinéz fiatal égő kókuszdióhéjat dobál a tűzbe egy rituálé keretében 2024. március 10-én Bali szigetén, Indonéziában.
Ferdi Limani / Getty Images - A koszovói hadsereg egyik katonája őrködik a „Tüzek éjszakáján” a prekazi támadásra való háromnapos megemlékezés keretében 2024. március 7-én a koszovói Prekazban.
Alessandra Benedetti / Corbis / Getty Images - A spanyolországi Ciudad Realból származó „Companía Romana del Santísimo Cristo del Sepolcro de Bolanos” tagjai részt vesznek Ferenc pápa általános heti audienciáján a vatikáni Szent Péter téren 2024. március 13-án.
Sergey Ponomarev / Getty Images - Palesztinok állnak egy standnál a madárpiacon, ahol az emberek házi madarakat vásárolnak és árulnak élelemnek és háziállatnak Nábluszban 2024. március 7-én, Ciszjordániában.
Alexi Rosenfeld / Getty Images - A rendőrség vízágyút vet be és összecsap a kormányellenes tüntetőkkel, akik elzárják az Ayalon autópálya egy részét 2024. március 9-én Tel-Avivban, Izraelben.
John Moore / Getty Images - A légi felvételen bevándorlók láthatók, akik tábortüzek mellett melegednek, miután átkeltek a Rio Grandén Mexikóból az Egyesült Államokba 2024. március 12-én a texasi El Pasóban.
Mario Tama / Getty Images - Palesztinbarát tüntetők demonstrálnak, miközben a rendőrség őrködik a 96. Oscar-díjátadó előtt 2024. március 10-én a kaliforniai Hollywoodban.
Christopher Furlong / Getty Images - Két whippet a Crufts kutyakiállítás utolsó napján a Nemzeti Kiállítási Központban 2024. március 10-én az angliai Birminghamben.
Brandon Bell / Getty Images - Egy család együtt tölti az időt a parton a Starship Flight 3 rakéta (Space X) közelében egy nappal a tervezett indítás előtt a Starbase létesítményben 2024. március 13-án a texasi Brownsville-ben.