Ejtőernyős segély, hóvihar és koporsóégetés a hét legizgalmasabb képein

A március 1. és március 8. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
GREG BAKER / AFP - Hszi Csin-ping kínai elnök teáscsészéjét töltik meg az Országos Népi Kongresszus (NPC) megnyitó ülésén a Nép Nagy Csarnokában Pekingben 2024. március 5-én.
AFP - Palesztinok futnak az utcán, miközben humanitárius segélyt dobnak le a levegőből Gáza városában 2024. március 1-jén.
Dimitar DILKOFF / AFP - Egy influenszer pózol a Hermes női ruházat 2024/2025 őszi-téli kollekciójának bemutatója előtt a párizsi divathét keretében, Párizsban 2024. március 2-án.
Khaled Ziad / AFP - Ezen a 2024. március 7-én készült képen a Rubymar teherhajó látható, ami Jemen előtt süllyedt el egy húszi rakétatámadás után, és ez súlyos környezeti kockázatot jelent.
SAID KHATIB / AFP - A légi felvételen az látszik, amint gyászolók nézik, ahogy az egészségügyi személyzet előkészíti 47 palesztin holttestét egy tömeges temetésen a Gázai övezet déli részén fekvő Rafahban 2024. március 7-én.
JACK GUEZ / AFP - Izraelben, a Gázai övezet határának közelében készült felvétel 2024. március 6-án.
Contributor / Getty Images - Egy nő virággal a kezében sír Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető temetésén egy ortodox templom előtt 2024. március 1-jén Moszkvában.
Franco Origlia / Getty Images - Ferenc pápa üdvözli a zarándokokat és a híveket heti audienciáján a Szent Péter téren 2024. március 6-án a Vatikánban.
DAVID SWANSON / AFP - Egy vásárló a hóban tolja a bevásárlókocsiját az autójához, miközben hóvihar tombol a kaliforniai Mammoth Lakesben 2024. március 2-án.
Ishara S. KODIKARA / AFP - Egy férfi fürdik a Kelaniya-folyó holtága mentén egy forró délutánon Colombo külvárosában 2024. március 1-jén.