Birkák a jégen, bikák az arénában és robbanás elől menekülő emberek a hét legizgalmasabb képein

A  január 26. és február 2. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
VCG / Getty Images - Fák a Rime-szigeten 2024. január 28-án, a kínai Jilinben.
ANAS BABA / AFP - Férfiak tűzifának szánt faágakkal sétálnak a palesztin menekültek Maghazi táborában, amelyet súlyosan megrongáltak az izraeli bombázások 2024. február 1-jén.
Angelos TZORTZINIS / AFP - Diákok csapnak össze a rohamrendőrökkel a görög parlament előtt a kormány magánegyetemekkel kapcsolatos tervei elleni tüntetésen, Athénban 2024. február 1-jén.
Pan Weifeng / VCG / Getty Images - Légi felvétel egy lila kanyargós útról 2024. január 29-én Shaoxingban, Kínában.
Tang Fangxiao / VCG / Getty Images - Légi felvétel egy birkanyájról, amely épp átkel a jeges tavon egy szigetre 2024. február 1-jén a kínai Lhokában.
Dimitar DILKOFF / AFP - Tiltakozó gazdák traktorokkal blokkolják az A10-es autópályát az adózás és a jövedelemcsökkenés elleni tiltakozás során Párizstól délnyugatra, 2024. január 26-án.
Charly TRIBALLEAU / AFP - Lakó- és irodaépületek New York Manhattan kerületében 2024. január 29-én, éjszaka.
John Moore / Getty Images - Egy gyermeket adnak át a Rio Grandén, miközben bevándorló családok lépik át az amerikai-mexikói határt a texasi El Pasónál 2024. január 31-én.
AFP - Palesztinok gyászolnak egyik szerettük holtteste felett a gázai Ahli Arabi kórházban 2024. január 31-én.
Vatican Pool / Getty Images - Ferenc pápa találkozik Martin Scorsese amerikai filmrendezővel a VI. Pál terem stúdiójában tartott audiencián 2024. január 31-én a Vatikánban.
CARL DE SOUZA / AFP - A nézők egy bikaviadalt követnek figyelemmel Mexikóvárosban 2024. január 28-án.
Chris McGrath / Getty Images - Egy férfi ül a konténerháza előtt, miközben a szomszéd postagalambjai elrepülnek a tavalyi földrengés miatt kitelepített lakosok konténertáborában a törökországi Hatay-ban 2024. február 1-jén.