Síbaleset, szent fürdőzés és őszapók a hét legizgalmasabb képein

A  január 19. és január 26. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Diego Cuevas/ Getty Images - Egy katona segít eloltani a tüzet Bogota keleti részének hegycsúcsán, a „Quebrada La Vieja" közelében a több mint 48 órán át tartó tűzvész során 2024. január 24-én Kolumbiában.
Majid Saeedi / Getty Images - Emberek tapossák meg az amerikai és az izraeli zászlót a Palesztin téren 2024. január 20-án Teheránban, Iránban.
Guillermo MUNOZ / AFP - Lángok csapnak fel az erdőből egy erdőtűz során Bogotában 2024. január 24-én.
Benson Ibeabuchi / AFP - Egy eltömődött, hungarocellel és műanyaggal teli csatorna Obalendében, Lagosban, Nigériában 2024. január 23-án.
SAM PANTHAKY / AFP - A Swaminarayan Gurukul iskola diákjai részt vesznek egy szent fürdőzésen Ahmedabadban, Indiában 2024. január 24-én.
Liu Zhongjun / China News Service / VCG - Villanyszerelők ellenőrzik az elektromos távvezetékeket a hóval borított Erlang-hegyen 2024. január 24-én a kínai Szecsuán tartománybeli Ludingban.
Mohammed Hamoud / Getty Images - Jemeni húszi fegyveresek egy járművön ülnek, miközben részt vesznek egy törzsi gyűlésen és felvonuláson, amelyen elítélik az Egyesült Államok vezette légitámadásokat Jemen ellen, és szolidaritást vállalnak a palesztinokkal 2024. január 25-én Szanaa külvárosában.
Vadym Bielikov / AFP - Ezen a 2024. január 23-án készült felvételen az oroszországi Belgorod régióból indított rakéta látható, amint a kelet-ukrajnai Harkiv felé repül.
R.Satish BABU / AFP - Kadétok készülnek a 2024. január 24-i köztársaság napi parádé főpróbájára Chennaiban, Indiában.
Marco LONGARI / AFP - Egy hozzátartozót vigasztalnak, miközben sír a hullaházban, ahol a 16 éves palesztin Yamen Mohammed Husseti holttestét őrzik temetése előtt a megszállt ciszjordániai Arrabában 2024. január 23-án.
Chip Somodevilla / Getty Images - A republikánus elnökjelölt és volt elnök, Donald Trump beszélget a riporterekkel, miközben a Londonderry High School szavazóhelyiségébe látogat 2024. január 23-án a New Hampshire-i Londonderryben.
AFP - A légi felvételen hóval borított teraszos szántóföldek és házak láthatók a délnyugat-kínai Guizhou tartományban 2024. január 22-én.
NACKSTRAND / OIS/IOC / AFP - A svéd Maans Abersten repül a levegőben, miután összeütközött az amerikai Walker Robinsonnal a szabadstílusú síelés vegyes csapat sícross versenyszámában a Welli Hilli Parkban a 2024-es téli ifjúsági olimpiai játékok alatt Gangwonban, Dél-Koreában 2024. január 24-én.
Egy fúvószenekar tagjai zenélés közben felvonulnak az utcán a kampalai Bwaiseen, Ugandában 2024. január 23-án.