Felhőátszúró, katona-hanuka és sztártemetés a hét legizgalmasabb képein

A december 8. és december 12. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Jon Cherry / Getty Images - Egy lakos ételt főz a kocsifelhajtójukon egy tornádó után 2023. december 10-én Madisonban, Tennessee államban.
MOHAMMED ABED / AFP - Egy fiatal gyászol a hozzátartozói holtteste mellett a Gázai övezet déli részén fekvő rafahi al-Najjar kórházban 2023. december 12-én.
Indranil MUKHERJEE / AFP - Az indiai haditengerészet katonái gyakorlatot hajtanak végre a haditengerészet napjának ünnepségei alatt a mumbai Gateway of India-nál 2023. december 11-én.
TAUSEEF MUSTAFA / AFP - Egy férfi átkormányoz egy hajót a Dal-tavon egy ködös napon Srinagarban 2023. december 12-én.
Emmanuel DUNAND / AFP - Korabeli jelmezbe öltözött vendégek vesznek részt az Évszázad bálján a versailles-i kastélyban 2023. december 11-én.
Yasser Al-Zayyat / AFP - Ezen a légifelvételen a kuvaiti tornyok és más felhőkarcolók áthatolnak a város feletti felhőtakarón 2023. december 10-én.
Vladimir NIKOLAJEV / AFP - A szibériai Novoszibirszk-tónál egy jéglyukban úszik egy férfi, ahol a levegő hőmérséklete mínusz 35 Celsius-fok körül alakult 2023. december 9-én. A tetováláson ez áll: „Dicsőség Oroszországnak”.
Anatolii STEPANOV / AFP - Az Ukrán Kulturális Erők egyik zenésze beteg katonáknak hegedül egy gyógyulási központban Donyeck régióban, egy ismeretlen területen 2023. december 12-én az ukrajnai orosz invázió közepette.
Roman PILIPEY / AFP - Az emberek összegyűlnek egy szobor körül, amely Mykola Shchorst, a Vörös Hadsereg parancsnokát ábrázolja, 2023. december 9-én Kijevben.
Patrick van Katwijk / Getty Images - A leköszönő Mark Rutte holland miniszterelnök pohárköszöntő közben Yoon Suk Yeollal, a Koreai Köztársaság elnökével, Willem-Alexander holland király részvételével a Binnenhofban tartott kormányzati ebéden 2023. december 13-án Hágában, Hollandiában.
MAHMUD HAMS / AFP - Egy Rafahból készített képen fáklyák láthatók a Gázai övezet déli részén fekvő Khan Yunis felett az izraeli csapások idején, 2023. december 14-én.
Olga MALTSEVA / AFP - Két férfi élőben nézi Vlagyimir Putyin orosz elnök év végi sajtótájékoztatóját egy szentpétervári bárban 2023. december 14-én.
Menahem Kahana / AFP - Egy izraeli katona meggyújtja a hatodik gyertyát a zsidó hanuka ünnepének hatodik napján a gázai határ közelében 2023. december 12-én.