Versenyző lovak, kutyák és bajuszok a hét legizgalmasabb képein

A november 17. és 24 közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
VCG / VCG via Getty Images - Akrobatikus repülőcsapat lép fel az Aero Asia 2023 megnyitó ceremóniáján 2023. november 23-án, Zhuhai városában, Kínában.
Money SHARMA / AFP - Egy csónakos az Újdelhiben található Yamuna-folyó szennyezett vizein 2023. november 23-án.
Omar Marques/Getty Images - A légi felvétel több ezer kamiont mutat, amelyek folyamatos blokádot alkotnak tiltakozásképpen, mivel a lengyel kamionsofőrök továbbra is tüntetnek a Dorohuski lengyel-ukrán határátkelőnél 2023. november 21-én.
Himanshu SHARMA / AFP - Egy férfi bemutatja a bajuszát egy bajuszversenyen a Pushkari éves vásáron, India Rajasthan államában 2023. november 22-én.
Gotham / GC Images / Getty Images - A Kung Fu Panda léggömb látképe a 2023-as Macy's hálaadásnapi parádén 2023. november 23-án, New Yorkban.
Stu Forster / Getty Images - A Sheffield United kapusa, Eleanor Heeps kap egy gólt egy büntetőből 1-1-es állásnál az FA Női Kontinentális Abrosz Liga Kupa mérkőzésén Durham és Sheffield United között a Maiden Castle Sportparkban 2023. november 23-án.
JORGE GUERRERO / AFP - Novak Djokovic visszaüt egy labdát a brit Cameron Norrie ellen a férfi páros negyeddöntő teniszmérkőzésen, ami Szerbia és Nagy-Britannia között zajlott a Davis Kupában, Malagában 2023. november 23-án.
Rodrigo Oropeza / AFP - A „Castellers de Villafranca” csapat tagjai egy „castell” (emberi torony) formát öltenek, amelyet az alapításuk 75. évfordulójának ünneplésére rendeztek a Zocalo téren, Mexikóvárosban 2023. november 21-én.
Richard Rodriguez / Getty Images - Egy Dallas Cowboys-rajongó pózol egy pulyka mellett a Washington Commanders és a Dallas Cowboys közötti NFL-mérkőzés előtt az AT&T Stadionban 2023. november 23-án, Arlingtonban, Texasban.
Miguel MEDINA / AFP - Francia rendőrök próbálnak szétszedni egy óriási felfújható disznót egy utat blokkoló utánfutóban, amit a Greenpeace aktivistái használnak egy agrártüntetéshez és az iparszerű mezőgazdaság ökológiai hatásának elítéléséhez a Párizsi Mezőgazdasági Minisztérium közelében 2023. november 20-án.
Getty Images - Az 1963. november 22-i archív képen John F. Kennedy elnök és Jacqueline Kennedy first lady mások társaságában együtt utaznak egy nyitott limuzinban Dallasban. Több megálló után Kennedy elnököt és a texasi kormányzót lelőtték a limuzinban.
AHMAD GHARABLI / AFP - Izraeli gyermek túszok portréi láthatók egy tüntetésen a UNICEF tel-avivi irodája előtt 2023. november 20-án, amelyen az izraeliek szabadon bocsátását követelik, akiket túszként tartanak fogva Gázában az október 7-i Hamász-támadás óta.
Mohammed ABED / AFP - Egy palesztin férfi sérültet cipel, miközben az emberek menekülnek egy izraeli csapás után Rafahban, a Gázai övezet déli részén 2023. november 23-án.
Carlos Alvarez / Getty Images - Joaquin Phoenix (balról) és Ridley Scott (jobbról) részt vesznek a „Napóleon” premierjén az El Prado Múzeumban 2023. november 20-án Madridban.
Santiago Felipe / Redferns for ABA / Getty Images - Bjork lép fel a „Cornucopia” elnevezésű koncertturnéjának újabb állomásán 2023. november 21-én Hamburgban.
Fang Dongxu / VCG via Getty Images - Egy gazda lótuszgyökereket arat egy tavon 2023. november 22-én, Yanchengben, Kínában.
Federico Modica/NordicFocus/Getty Images - Légi felvétel a Cross Country stadionról és a síugrósáncról 2023. november 23-án Rukaban, Finnországban.
Qian Weizhong / VCG via Getty Images - Légi felvétel a szélturbinákról, amelyek az 10-es autópálya mentén állnak 2023. november 23-án Riverside-ban, Kaliforniában.
Alan Crowhurst/Getty Images - Versenyzők a Lenny Roberts Memorial Trophy kezdők gátversenyén a Wincantoni Lóversenypályán 2023. november 23-án Wincantonban, Angliában.
Bill McCay / NBC via Getty Images - Darryl Pitts, a 2023-as Nemzeti Kutya Show egyik győztese a „Carson” névre hallgató dán dogjával.