Black Friday, partra szállás és foghúzás a hét legizgalmasabb képein

A november 10. és november 17. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Costfoto / NurPhoto / AFP - A légi felvételen a világörökségnek számító Tiaozini látható a kelet-kínai Jiangsu tartományban, Yancheng Cityben 2023. november 13-án.
MARIO TAMA / GETTY IMAGES - Az emberek a Black Friday előtt egy ünnepi szekcióban vásárolnak egy Walmart Supercenterben 2023. november 14-én a kaliforniai Burbankban.
Adam Gray / Getty Images / AFP - Egy nő áll a tűzijáték kellős közepén, miközben Diwalit ünneplik 2023. november 12-én Jersey Cityben, New Jersey államban.
Manuel Medir / Getty Images - Egy fogorvos foghúzás közben 2023. november 13-án a szenegáli Dimboliban.
Jack Guez / AFP - 2023. november 14-én a Gázai övezet északi részének izraeli katonai bombázása során villámok világítják meg az eget.
Allen J. Schaben / Los Angeles Times / Getty Images - A katasztrófa-elhárító személyzet potenciálisan mérgező törmeléket szed fel a még mindig égő légicsapdahangárból az egykori tustini légibázison, 2023. november 13-án Kaliforniában.
Israeli Army / AFP - Az izraeli hadsereg által 2023. november 16-án közzétett szóróanyagon csapatok láthatók egy katonai művelet során a Gázai övezet északi részén.
Yang Bo / ImagineChina / AFP - A légi felvételen a Qiandao-tó kora téli tája látható Hangzhou városában, a kelet-kínai Zhejiang tartományban 2023. november 11-én.
Himanshu SHARMA / AFP - Tevepásztorok pihennek tevéik mellett az éves tevevásár előtt Pushkarban, az indiai sivatagi Rajasthan államban 2023. november 15-én.
MOHAMMED ABED / AFP - Egy palesztin nő kenyeret süt a Gáza izraeli bombázása során megsemmisült otthonában, a Gázai övezet közepén 2023. november 14-én.
Pascal POCHARD-CASABIANCA / AFP - A Cognocoli-Monticchi 2023. november 14-én. Lencse alakú felhők láthatók a korzikai hegyek felett.

Kiemelt képünkön egy újonnan érkezett rohingya menekült a tengerpartra sétál, miután a helyi közösség úgy döntött, ideiglenesen engedélyezi számukra, hogy vízért és élelemért partra szálljanak Ulee Madonban, Indonéziában 2023. november 16-án.