Lángoló világ, kisiklott vonat és szivárványhegy a hét legizgalmasabb képein

Az október 6. és 13. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Sachin KUMAR / AFP - Kisiklott egy gyorsvonat október 11-én az indiai Bihar államban. Legalább négyen meghaltak, a sebesültek száma ismeretlen.
A Szűz Mária megjelenéséről (egy pásztorfiú előtt 1917-ben) megemlékező körmeneten egy férfi gyertyát gyújt a fátimai Mária-kegyhelyen 2023. október 12-én, Portugáliában.
CARL DE SOUZA / AFP - Az Izrael és a Hamász közötti konfliktus elől menekülő brazil állampolgárok érkeznek 2023. október 11-én a brazíliai Rio de Janeiro-i Galeao légibázisra.
Mohsen KARIMI / AFP - Afgán gyerekek pihennek egy takaró alatt a megsérült házak mellett 2023. október 7-én Herat tartomány Sarbuland falujában, Zendeh Jan körzetében.
MAHMUD HAMS / AFP - Tűz és füst száll fel Gázában egy izraeli légicsapás során 2023. október 13-án.
Alexi J. Rosenfeld / Getty Images - A 23 éves Valentin (Eli) Ghnassia apja, aki a Hamász fegyvereseivel vívott csatában halt meg az izraeli határhoz közeli Kibbutz Be'eerinél, a Gázai övezet közelében a koporsó mellett kiált fájdalmában, mielőtt leeresztik a fiát 2023. október 12-én.
Genya SAVILOV / AFP - Munkások sírt ásnak egy légicsapás áldozatainak a Harkiv régióban található Groza falu temetőjében 2023. október 9-én, Ukrajnában.
Alex Plavevski / EPA / MTI - Csangje Nemzeti Park, Szivárvány-hegység, Kína, 2023. október 11.
Wojtek RADWANSKI / AFP - A PiS (Jog és Igazságosság) párt támogatói lengyel zászlókkal és transzparensekkel gyülekeznek a lengyelországi választásokat megelőző vitán Varsóban, 2023. október 9-én.

Kiemelt képünkön egy férfi áll a romok tetején egy izraeli légitámadás után a Gázai övezet nyugati részén fekvő Sati menekülttáborban 2023. október 12-én.