Nyári mikulások és tehénáldozat – az elmúlt hét legizgalmasabb képei a nagyvilágból

A június 16. és 23. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Issouf SANOGO / AFP - Anyákat és koraszülött babáikat ápolják a Kangaroo Mothers Unityben a gyermekgyógyászati osztályon, Treichville-ben Abidjanban 2023. június 19-én Elefántcsontparton.
Jaafar ASHTIYEH / AFP - Apja csókolja meg a 48 éves, lőtt sebeibe belehalt palesztin Amdzsad Aref Jaasta temetésén 2023. június 20-án.
Daniel LEAL / AFP - Emberek énekelnek, miközben várják a napfelkeltét Stonehenge-ben, Amesbury közelében, Dél-Angliában 2023. június 21-én, hogy megünnepeljék a több ezer éves múltra visszatekintő Nyári Napforduló fesztivált.
MAURO PIMENTEL / AFP - Mikulások egy csoportja énekel 2023. június 16-án a Megváltó Krisztus szobra előtt Rio de Janeiróban, Brazíliában, miután részt vesznek a Brazil School of Santa Claus által szervezett Országos Mikulás Kongresszuson.
HAZEM BADER / AFP - Állatpiac a megszállt ciszjordániai Hebronban 2023. június 23-án, miközben a palesztinok a közelgő muszlim áldozati ünnepre készülődnek.
SAID KHATIB / AFP - A „nagy" fesztiválként ismert Eid al-Adha-t (az áldozat ünnepét) minden évben megtartják a muszlimok, akik különféle állatokat áldoznak fel a vallási hagyományoknak megfelelően, beleértve a teheneket, tevéket, kecskéket és juhokat Gázában.
PRAKASH MATHEMA / AFP - Egy drag queen a kulisszák mögött, mielőtt fellép a „Drag Show for Visibility” eseményen Katmanduban 2023. június 16-án.
OLIVIER CHASSIGNOLE / AFP - A francia csendőrök elengednek egy nőt a lovával, miközben 2023. június 17-én a Lyon és Torino közötti nagysebességű vasútvonal építése elleni tüntetnek a La Chapelle-ben, Modane közelében, a francia Alpok Maurienne völgyében.
JUSTIN TALLIS / AFP - A Royal Ascot lóversenytalálkozó első napja, Ascotban, Londontól nyugatra 2023. június 20-án.
Brandon Bell / Getty Images - 2023. június 21-én Austin, Texas állam. A szélsőséges hőmérséklet az egész államban arra késztette az Országos Meteorológiai Szolgálatot, hogy túlzott hőségre vonatkozó figyelmeztetéseket adjon ki, amelyek több mint 40 millió embert érintenek.
Ian Forsyth / Getty Images - Három új püspök felszentelése a York Minsterben 2023. június 22-én Yorkban, Angliában.
Arthur KHANOV / AFP - Ez a 2023. június 21-én készült fénykép egy elhagyott autót ábrázol Herszonban, Ukrajnában egy olyan területen, amelyet a kahovkai vízerőmű gátjának összeomlása után elárasztott az emelkedő víz.
VCG / Getty Images - A Guangzhou Baiyun pályaudvar építkezése, amely a Greater Bay Area egyik fő közlekedési csomópontja, 2023. június 19-én a kínai Guangdong tartományban, Kantonban.
Alex Pantling / Getty Images - III. Károly király Kamilla királynővel érkezik a Királyi körmenetbe a Royal Ascot 2023 második napján az Ascot Racecourse-ra 2023. június 21-én.
Christopher Furlong / Getty Images - Légifelvételek sorházakról 2023. június 22-én Crewe-ben, Angliában.
GREG BAKER / AFP - 2023. június 23-án Pekingben kánikula idején, egy férfi áll otthona előtt az árnyékban. Kína június 23-án adta ki a legmagasabb szintű hőségriadót az ország északi részeire.

Kiemelt képünkön egy drag queen elkészíti a sminkjét, mielőtt fellép a „Drag Show for Visibility” eseményen Katmanduban 2023. június 16-án.