Családon belüli konfliktus állhat az ausztriai erdei házban történt halálesetek mögött

Nem látszott dulakodás nyoma.

Családon belüli konfliktus okozhatta annak az Ausztriában lelőtt három embernek a halálát, akiknek a holttestére szerdán talált rá a rendőrség egy stájerországi elhagyatott erdei házban – közölte a rendőrség csütörtökön.

A rendőrség szerdán eltűnt személy miatt érkezett bejelentés miatt vonult ki a Sankt Peter am Kammersberg községben található elhagyott erdei házhoz, ekkor találtak rá a holttestekre – idézi fel az MTI.

A három áldozat közül az egyik egy ötvenes éveiben járó, tanárként dolgozó férfi volt, aki még szombaton egy német nővel ment az erdei házba, ahol a férfi a feleségével lakott. A férfi a rendőrség közlése szerint már egy ideje szoros kapcsolatot ápolt a szintén áldozatul esett német nővel, aki, akárcsak a férfi felesége, hatvan év körüli volt. A három emberrel az a revolver végzett, amelyet a férfi törvényesen birtokolt.

Noha a lövöldözés pontos oka egyelőre nem ismert, a rendőrség szóvivője elmondta, hogy a holttesteket az erdei ház különböző pontjain találták meg, és nem látták jelét annak, hogy az áldozatok és az ismeretlen elkövető között dulakodás vagy bármiféle küzdelem lett volna.