Malacfuttatás, virágharang és abuzált autók – mutatjuk az elmúlt hét legizgalmasabb képeit

A május 26. és június 2. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Roman Pilipey / Getty Images - Egy férfi gyászol unokája holtteste mellett egy orosz rakétatámadás után 2023. június 1-jén Kijevben, Ukrajnában.
Oli Scarff / AFP - John Turner, a Castleton Garland Day „királya” lóháton, derékig egy nehéz, harang alakú virágfüzérbe burkolva készül átvonulni a falun Észak-Angliában 2023. május 29-én.
Oleksii Samsonov /Global Images / Getty Images - Egy férfi lesöpri a törmeléket egy lakóépület romjai által megrongálódott autóról, amelyet egy lezuhant kamikaze drón robbantott fel 2023. május 30-án Kijevben, Ukrajnában.
Can Erok / AFP - A földrengés sújtotta törökországi Kahramanmaras városában 2023. május 28-án az emberek buszmegállóban várakoznak egy lerombolt épület előtt.
Antonio Masiello / Getty Images - Az észak-olaszországi régiót súlyos áradások sújtották az elmúlt héten, amelyek kiterjedt károkat okoztak, és felelősek több mint egy tucat ember haláláért.
China OUT / AFP - A légifelvételen gémek láthatók a fákon pihenve egy vizes élőhely parkjában Taizhouban, Kína keleti Jiangsu tartományában 2023. június 1-jén.
Stephane Cardinale / Corbis / Getty Images - Heidi Klum részt vesz a „La Passion De Dodin Bouffant" vörös szőnyegen a 76. cannes-i filmfesztiválon a Palais des Festivalsban 2023. május 24-én.
Roman Pilipey / Getty Images - Egy férfi a „Kachalkában", fémhulladékból készült, szovjet kori szabadtéri edzőteremben edz a Hidroparkban 2023. május 27-én Kijevben, Ukrajnában.
Stephanie Keith / Getty Images - Az aktivista Jeant letartóztatják a transz emberek támogatásáért tartott tüntetésen a Washington Square Park közelében 2023. május 31-én New Yorkban.
Halil Sagirkaya / Anadolu Agency / AFP - Erdogan török ​​elnök támogatói, miközben az​​ elnök beszédet tart az újraválasztási győzelme alkalmából Ankarában, Törökországban 2023. május 28-án.
Mohammed Abed / AFP - Egy palesztin férfi fekszik a házában, ami súlyosan megsérült az Izrael és az Iszlám Dzsihád fegyveresei közötti harcok során, az északi Gázai övezetben fekvő Beit Lahiában 2023. május 31-én.
RJ Sangosti / MediaNews Group / The Denver Post / Getty Images - Az Air Force Academy végzős kadétjai a levegőbe dobják sapkájukat a Falcon Stadionban a diplomaosztó ünnepségen 2023. június 1-jén Colorado Springsben, Colorado államban az USA-ban.
Guy Peterson / AFP - Emberek sétálnak át egy nyüzsgő környéken, miközben zavargások folynak Dakarban 2023. június 1-jén az ellenzéki vezető bebörtönzése miatt.
Harry Trump / Getty Images - Malacfuttatás a Pennywell Farmon, az Egyesült Királyságban 2023. május 31-én.
Martin Bernetti / AFP - A madárinfluenza 53 fajt érint Chilében, a H5N1 vírus 2022 októberében érkezett Latin-Amerikába vándormadarak révén, és az egész kontinensen elterjedt. A képen alkalmazottak 2023. május 30-án távolítják el a madárinfluenza által elpusztult madarakat a chilei Punta Chorosban, a Coquimbo régióban található Damas-szigeten.