Meztelen biciklisták, költöző terroristák, Oscar-sírás – az elmúlt hét legizgalmasabb képei a nagyvilágból

A március 10. és március 17. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Miguel Schincariol / AFP - Meztelen kerékpárosok a város utcáin, a World Naked Bike Ride részeként Sao Paulóban, Brazíliában 2023. március 11-én.
Handout/Presidencia El Salvador / Getty Images - 2000 fogvatartottat 2023. március 15-én a salvadori Tecolucában található Terrorista Fogvatartási Központ megabörtönébe költöztetnek.
Hao Qunying / VCG / Getty Images - Egy alkalmazott tojást gyűjt egy baromfitelepen 2023. március 15-én Guantao megyében, Handan városban, Kína Hebei tartományában.
Mario Tama / Getty Images - Légi felvételen hótakaró borítja a házak tetejét a kaliforniai Mammoth Lakesben 2023. március 12-én.
Garry Lotulung / NurPhoto / AFP - Illegális aranybányászati tábor Tatelu faluban, Indonézia észak-sulawesi tartományának Észak-Minahasa kerületének környezetvédelmi területén 2023. március 14-én.
Chaideer Mahyuddin / AFP - Egy zöld tengeri teknősfióka 2023. március 14-én a Banda Aceh külvárosában található Pekan Bada strandon.
Glyn Kirk / AFP - Gerald Laing brit szobrászművész bronzszobra a Six Nations nemzetközi rögbiszövetség Anglia és Franciaország közötti mérkőzése előtt a délnyugat-londoni Twickenham Stadionban 2023. március 11-én.
Sebastien Bozon / AFP - Egy férfi táncol egy tüntetésen a sztrájkok és tiltakozások 8. napján a kormány által javasolt nyugdíjkorhatár-emelés ellen a kelet-franciaországi Mulhouse-ban 2023. március 15-én.
Kiran Ridley / Getty Images - Tüntetők gyülekeznek a Place de la Concorde-nál Párizsban, miután a francia kormány keresztülvitte a nyugdíjreformját a francia parlamenten 2023. március 16-án.
Marco Longari / AFP - Az építkezésen dolgozó, 20 éves Husseinu a szenegáli Dakarból 2023. március 14-én.
Robert Gauthier / Los Angeles Times / Getty Images - Jamie Lee Curtis, a legjobb női mellékszereplő és Ke Huy Quan, a legjobb férfi mellékszereplő, a Minden, mindenhol, mindenkor című film díjazottjai a színfalak mögött a 95. Oscar-díjátadón a Dolby Theatre-ben 2023. március 12-én Hollywoodban, Kaliforniában.
Alan Crowhurst / Getty Images - A tulajdonosok nagy képernyőn nézik a lovaikat a felvonuláson a Cheltenham Festival 2023 harmadik napján március 16-án az angliai Cheltenhamben.
Jack Guez / AFP - Az izraeli rendőrség próbálja megakadályozni, hogy a tüntetők lezárják a főutat Tel-Avivban, Izraelben 2023. március 16-án.
Devi Rahman / AFP - Indonézia legaktívabb vulkánja a Merapi-hegyen 2023. március 11-én.