Vérengzés tört ki egy virginiai bevásárlóközpontban

Az áldozatok között ott van az elkövető is, aki a bevásárlóközpont egyik vezetője lehetett.

Több halálos áldozata van egy kedd esti lövöldözésnek Virginia állam egyik bevásárlóközpontjánál, írja az MTI.

Chesapeake város rendőrségi szóvivője első körben annyit mondott, hogy vélhetően a gyanúsított is a halottak között van. Később kiderült, hogy az elkövető is életét vesztette a lövöldözésben, több helyi médium szerint a bevásárlóközpont egyik vezetőjéről van szó.

A rendőrség helyi idő szerint kedd este 10 óra 12 perckor kapott bejelentést a lövöldözésről, amelyben „kevesebb mint tíz” személy halt meg a rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint. Ugyanő úgy tudja, hogy rendőrökre nem adtak le lövéseket.

„Csak pár órája történt a lövöldözés, ezért még nem áll rendelkezésünkre minden információ. Annyit tudunk, hogy több halott és sebesült van, az elkövető pedig szintén meghalt” – kommentálta az eseményeket a városvezetés.

A Walmart szerda hajnali közleményében azt írta, a céget megrázta a chesapeake-i üzletében történt lövöldözés, és együttműködik a rendőrséggel. Közben a környék legnagyobb baleseti kórháza, a szomszédos Norfolk városában működő Sentara Norfolk General Hospital szóvivője az NBC televíziós csatorna helyi állomásának megerősítette, hogy a lövöldözés öt sebesültjét ápolják az intézményben.