Elhagyott lakótelepen várja a világvégét egy 53 éves férfi

Az 53 éves Leslie Southam úgy gondolja, hogy legkésőbb hét év múlva eljön az apokalipszis.

Az 53 éves Leslie Southam szüleivel várja az apokalipszist egy elhagyott walesi lakótelepen – írja a Mirror. A szállodai takarítóként dolgozó férfi úgy véli, hogy a világvége hét éven belül eljön.

A család az 1970-es évek közepe óta él Brynmefysben, akkoriban a lakótelep még egy élettel teli közösség volt. Az 1980-as évek óta szinte mindenki elköltözött a környékről, a 29-ből már csak három házban élnek. A lakótelepet a természet szép lassan kezdi elfoglalni.

Southam szerint közel vagyunk Jézus Krisztus második eljöveteléhez és az apokalipszishez.

A férfi 80 éves anyjával és 79 éves apjával él Brynmefysben, mint mondta, mindhárman szeretik a környéket. A helyi tanács régóta ígéri, hogy rendbe hozza a lakótelepet, de nem tesznek semmit. Southamék otthona az 1990-es években átesett egy alapvető felújításon, de a férfinek nincsenek további tervei az ingatlannal, főleg a világvége miatt.

fhm / Getty Images – Illusztráció.

Egyes brynmefysi házakban az évek során védett denevérek költöztek be, ez pedig a lerombolást is megnehezíti. A szennyvízhálózat sincs jó állapotban, a megoldáshoz kivásárlásra lenne szükség, Southam szerint ugyanakkor egyelőre nem ajánlottak nekik elég magas árat. A sajtóvisszhang miatt a lepusztult környékre előszeretettel járnak a fiatalok, akik úgy vélik, hogy a hely elátkozott.