Emberrablási ügyét Thaiföldön piheni ki, pózolt is egy kádban félmeztelenül

Már a második per megy az ügyben, nagyon stresszes miatta, el is vitte barátnője a Távol-Keletre kikapcsolódni.

Chloe Ayling akkor került a hírekbe, amikor 2017-ben egy modellmunka ígéretével elhívták Milánóba, a helyszínen viszont elkábították, és egy bőröndben, száját betapasztva, kezeit összekötözve tért magához. Egy hétig tartották egy Torino melletti tanyán, végül pedig átadták a milánói brit nagykövetségnek.

Elrablója egy lengyel származású, de évek óta Nagy-Britanniában élő férfi, Lucasz Herba volt, aki állítólag szexrabszolgának akarta eladni, de végül erről valamiért letett. A per közben az is kiderült, hogy szerelmes lehetett már hosszabb ideje a modellbe.

Lucasz Herba ellen már kimondták az ítéletet, mikor kiderült, a testvére, Michal Herba is érintett az ügyben, kiadatását is kérte Olaszország Nagy-Britanniától. Ebben az ügyben még nincs ítélet, decemberben Ayling azzal az indokkal nem jelent meg a bíróságon vallomást tenni, hogy túl „sebezhető”.

Szeptemberben szerepelt a celebek Big Brotherjében, ahol összebarátkozott a 21 éves modell kolléganőjével, a 34 éves Natalie Nunn-nal.

Nunn most a  brit bulvárlapnak, a Sunnak nyilatkozott, miután elég erős képeket raktak ki az Instagramjaikra, közöttük bikinis és meztelen képeket. Azt mondja, hogy barátnőjét túl nagy stressz éri mostanában a második emberrablási per miatt, ezért elvitte Thaiföldre nyaralni.

 

Visszahozta a per a rossz emlékekeit borzalmas volt most neki. Azt mondta, hogy annyira stresszel, hogy jó pár kilót fel is szedett miatta. Ezért azt gondoltam, hogy jó lenne, ha egy pihentető szünetre mehetne, szóval megszerveztem ezt az utat Thaiföldre.

A két nő jógázott és meditált minden nap kint létük közben, de emellett szórakoztak is, így készültek a képek.

Aylingről a 16 évre elítélt Lukasz egyébként azt mondja, hogy ő tervelte ki az egészet, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon, igaz ezen kívül mégt jó pár elméletet felhozott, így hogy egy bűnbanda kötelezte az egészre, vagy hogy azért rabolta el a modellet, hogy ezzel ő segítse nagyobb nyilvánossághoz a lányt.  A perben olyan biztonsági kamerás felvételeket is mutattak, hogy kéz a kézben mentek el shoppingolni és pizzázni Lukasszal az emberrablás alatt, sőt egy ágyban is aludtak, ezt kihallgatása alatt Ayling ismerte el a rendőröknek– írta a Sun.