Trump-támogató társkereső szingliknek

Működik viszont egy Trump-ellenes társkereső oldal is.

Az amerikai elnököt támogató fiataloknak készített alkalmazást dobtak piacra. A DonaldDaters nevű alkalmazás az Egyesült Államokban élő, egyedülálló fiatalok közössége, amely összeköt szerelmeseket, barátokat és Trump támogatóit egyaránt.

A Trumpot támogató fiatalok egy jelentős része számára a liberálisok intoleranciája szinte lehetetlenné teszi a randizást

– tudatta Emily Moreno, a cég vezérigazgatója. Szerinte az elnök támogatása mostanra kizáró okká vált a párkeresésben.

Ezért hoztuk létre ezt az új platformot a Trumpot támogatók számára, hogy az emberek félelem nélkül beszélhessenek a politikai nézeteikről.

Trump megválasztása óta egyre erősebb a politikai szembenállás konzervatívok és liberálisok között. A konzervatív fiatalok egyre nehezebben találnak párt a nagyvárosokban, amelyek általában a liberális politika irányába hajlanak. A republikánusok gyakorta panaszkodnak, hogy gúnyolják, sértegetik őket, amikor egy  randin  világossá válik politikai hovatartozásuk.

A TechCrunch nevű technológiai hírportál szerint a DonaldDaters applikációnak már az első napon több mint 1600 felhasználója volt.

Az oldal szerint egy francia biztonsági szakember az applikáció kiskapuit kihasználva hozzáfért a felhasználók adataihoz, beleértve a nevüket, profilképüket, készülékük típusát, magánlevelezésüket és a profiljuk megváltoztatásához szükséges információkat. A TechCrunch szerint az adatokhoz való hozzáférést megszüntették, miután kapcsolatba léptek az alkalmazás készítőjével.

A DonaldDaters honlapja “a személyes adatok védelmét” ígéri a felhasználóknak. Jelenleg egy Trump-ellenes társkereső oldal is elérhető az interneten: a nevertrump.dating azoknak szeretne segíteni a párkeresésben, akik ellenzik Donald Trump politikáját. (mti)

Kiemelt kép: Támogatói üdvözlik az amerikai elnököt egy rendezvényen az Ohio állambeli Lebanonban (MTI/AP/Evan Vucci)