Tüdőn szúrta a pasiját egy nő, mert a férfi nem akart szexet

Meztelenül, vérbe fagyva találtak rá a férfira, a saját háza lépcsőjén.

Hat év börtönbüntetésre ítélte egy angliai bíróság a 37 éves Vicky Ludlow-t, aki egy konyhakéssel mellkason szúrta a barátját, mert a férfi nem akart vele lefeküdni – írja a brit Metro.

Az eset még április 26-án történt, a férfi lakásában, Stoke-on-Trentben. Hajnal volt, a férfi és a nő meztelenül, részegen feküdtek az ágyban. Ludlow közeledni próbált a barátjához, ám a férfi elutasította. A nő ekkor nyugodtan közölte vele:

Akkor leszúrlak!

Ludlow elővett egy recés pengéjű konyhakést, és mellkason szúrta a barátját. A férfi csak egy ütést érzett, elsőre fel sem fogta, mi történt. Akkor eszmélt fel, amikor a nő kihúzta a kést a sebből, és megérezte a penge recéit. Ludlow másodjára is szúrt, ezt a támadást azonban a férfi már kivédte, a penge a matracba fúródott.

A férfinek sikerült kimenekülnie a házból, és rázárni az ajtót a nőre. Még mentőt is tudott hívni a lépcsőn azonban már nem jutott le, a vérveszteségtől szédülni kezdett, majd összeesett. Ludlow közben odabent őrjöngött, és az ajtón dörömbölt, és ezzel felébresztette a szomszédokat. Az áldozatot anyaszült meztelenül, vérbe fagyva találták meg, a saját háza lépcsőjén.

A férfi túlélte a késelést, Ludlow pedig később elismerte a tettét. Kiderült: a nőnek már korábban is voltak erőszakos dühkitörései, amikor túl sokat ivott.