Számos gyilkosságot ismert be egy férfi, mert áldozatai kísértették a börtönben

Folyamatosan megjelentek a cellájában az emberek, akiket megölt és az agyát zabálták.

Több régi, megoldatlan gyilkosságot vallott be egy sorozatgyilkosságért börtönben ülő férfi. Azt mondja, nem volt egy perc nyugalma sem, mert áldozatai szellemei folyamatosan zaklatták a cellájában.

A 61 éves Terry Childs most két gyilkosságot vallott be. Az egyiket még 1984 októberében követte el, egy a kaliforniai Apotsban fekvő farmon. Egy fiatal nő, Joan Mack volt az áldozat, akit Childs több késszúrással ölt meg. A másik gyilkosság a szintén Kaliforniában fekvő San Lorenzóban történt 1985 februárjában. A Christopher Hall nevű áldozatot lőfegyverrel végezte ki a gyilkosa.

Jeff Rosell, a körzeti ügyész azt nyilatkozta, hogy a beismerő vallomások abban segítenek, hogy az áldozatok családjai végre lezárhatják a múltat.

Childs, aki egy 1987-ben, egy 1998-ban és egy 2007-ben elkövetett gyilkosság miatt már jó ideje börtönben ül, már tíz éve is hasonló körülmények között vallott be egy rég megoldatlan, brutális gyilkosságot.  Az mondta, Linda Ann Jozovich folyton megjelent a cellájában, meredten bámulta, és felfalta az agyát.

A tizenkilenc éves lány 1979-ben tűnt el egy áruházból, ahol dolgozott. A holttestét csak 15 év múlva találták meg Santa Cruz hegyeiben. Arra, hogy ki volt a gyilkosa, Childs beismeréséig nem derült fény. A férfi azt mondta, azért ölte meg annak idején a lányt, mert összeveszett aznap az anyjával, ezért rettentően dühös volt.

(via SF Gate)