Két év alatt ezer férfi erőszakolta meg az elrabolt 14 éves lányt

Az áldozat alkalmanként 50 dollárt kapott, amit az embercsempészek rögtön el is vettek tőle.

Az egyesült államokbeli Philadelphiában egy ügyvéd azt állítja, hogy a védencét két év alatt nagyjából ezer férfi erőszakolta meg, miután emberkereskedők elrabolták és egy helyi motel egyik szobájában fogvatartva arra kényszerítették, hogy idegenekkel, akarata ellenére létesítsen szexuális kapcsolatot.

Ennek a gyermeknek ép ésszel felfoghatatlan dolgokat kellett átélnia, volt, amikor nála kétszer, háromszor vagy akár négyszer idősebbekkel kellett együtt lennie.

Mondta a sajtónak Nadeem Bezar, az áldozat jogi képviselője. A nyomozásból az is kiderült, hogy a Roosevelt Inn Motel dolgozói végig tudtak arról, hogy milyen szörnyűség folyik a falak között, a most 17 éves lány így vendéglátóipari egységet is hatalmas kártérítésre perli.

A vádiratból az is kiderült, hogy a 14 éves lány alkalmanként 50 dollárt kapott, amit az embercsempészek rögtön el is vettek tőle. A beszámolók szerint az áldozatnak két év után sikerült megszöknie, ma már újra a családja körében van, megpróbálja feldolgozni a poklot, ami vele történt. Az ügyészek szerint

Philadelphia az amerikai emberkereskdelem egyik központja

emiatt a hatóságok kiemelten figyelnek az ilyen, és ehhez hasonló esetekre, de még így is előfordul, hogy nem tudják megakadályozni az efféle szörnyűségeket.

A vád igyekszik kiemelni a hotel dolgozóinak felelősségét is, hiszen csak az nem vesz észre az efféle tevékenységet, aki nem akarja azt észrevenni.

A még mindig csak 17 éves lánynak szakemberek próbálnak segíteni, hogy egyszer újra teljes életét élhessen.

CBS News